Trenger flere unge personer til stillinger som BPA-assistenter

BPA-assistent

Prima Assistanse Agder

Jeg trenger flere unge personer til en stilling som brukerstyrt personlig assistent i Froland.

Det har seg nemlig slik at jeg er på utkikk etter assistenter. Kroppen min, vel, den fungerer dessverre ikke slik den egentlig skal, og det er vanskelig å være en aktiv ung mann når musklene svikter. Derfor søker jeg nå etter folk som er interessert i enten en fulltidsjobb eller deltidsjobb.

Litt om meg selv: Jeg heter Ole, og er 20 år gammel, kjører elektrisk rullestol. Jeg er langt over gjennomsnittlig interessert i fotball og laget er Liverpool FC. I tillegg gamer jeg mye, og det går mest i Fortnite. Liker sjakk- ikke en superspiller, men klarer meg sånn midt på treet. Jeg er også interessert i skisport, ser endel på skiskyting og langrenn. Spiller også el-innebandy, med trening en gang i uka og turneringer i inn og utland, så blir en del reising der. pr i dag går jeg på UIA i Grimstad på IKT.

Som du skjønner, jeg er hjul-beint (bokstavelig talt). Det har seg slik at musklene mine er i ferd med å ta ferie, mens hodet fortsatt er i førersetet. Resultatet er at jeg trenger assistanse til mye, så du må ha fungerende armer og bein. Du må elske å kjøre bil. Altså det er mange som har sertifikat som ikke burde hatt det. Jeg er avhengig av noen som både har sertifikat og som synes at en seks timers kjøretur er som en tur til butikken å regne.

Du må være ryddig, du må ha plettfri vandel, du må være pålitelig, du må møte presist på jobb (må ikke alle det?).

Har du fotball, gaming eller innebandy i blodet, og trenger en spennende jobb - må du i hvert fall sende en søknad. Er du ellers en kul person bør du også sende en søknad. 


Merk! Av hensyn til ditt personvern tar vi ikke i mot søknader eller CV per e-post. Om du ønsker å bli vurdert til stillingen må du søke via rekrutterings-systemet vårt. Det gjør du ved å klikke "Søk her".

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Ønsket oppstart

Etter avtale

Kontaktperson

Linda Strømme Smith
Avdelingsleder Prima Assistanse Agder
E-post: lss@primaassistanse.no
Telefon: 97191899 / 907 16824

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!