Aktiv og engasjert herremann søker BPA assistent

BPA assistent

Aktiv og engasjert herremann

Fleksibel BPA-assistent søkes

Til mitt aktive liv søker jeg nå etter en (eller flere) fleksible assistenter.

Jeg sitter ofte i rullestol og assistentene skal være mitt frigjøringsverktøy. Det gjør at jeg kan være med på det jeg har lyst til, når jeg har lyst til. Det er nettopp derfor jeg nå er på jakt etter fleksible assistenter.

Enten jeg skal på fisketur, drive med organisasjonsarbeid eller i et møte. Fleksibiliteten går selvfølgelig begge veiene, så du trenger ikke å bekymre deg for det. Frihetsfølelsen det gir meg å ha fleksible assistenter ,betyr mye for meg. Det å vite at jeg kan delta på ting på lik linje med funksjonsfriske også på kort varsel.

Denne jobben passer perfekt for deg som ønsker en meningsfull jobb. 

Jeg er en godt voksen mann på østsida av byen. Jeg er gift og har både barn og barnebarn. Humøret og snakketøyet er i orden, og jeg setter pris på en god samtale.

Oppgavene vil gå under praktisk arbeid inkludert litt renhold.

Du er til å stole på og tar ikke deg selv for høytidelig.


Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Ønsket oppstart

Etter avtale

Kontaktperson

Jørgen Høyem
BPA-Koordinator
E-post: jorgen.hoyem@primaassistanse.no
Telefon: 936 83 008

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!