Vil du være min assistent?

BPA assistent

Mann 56 rullestol

Mann 56 år sitter i rullestol og som liker å lese bøker, er kultur interessert, liker å prate og elsker musikk.

Jeg søker deg som er serviceinnstilt, positiv, løsningsorientert, fleksibel, pålitelig, praktisk anlagt, og en som ser muligheter fremfor begrensninger. I tilegg er du pliktoppfyllende og kommer til avtalt tid. Du bør beherske norsk muntlig og skriftlig.

Du bør ha gode evner til samarbeid og kommunikasjon, og samtidig kunne jobbe selvstendig. Fint om du har noen av mine interesser.

Jeg kan tilby en variert, spennende og lærerik jobb i et hyggelig arbeidsmiljø. Du vil få opplæring ved ansettelse.

Arbeidsoppgavene innebærer å bistå meg med praktisk assistanse i og utenfor hjemmet, bl.a. matlaging, innkjøp, hjelp til personlig hygiene.

Stillingsstørrelser: Jeg trenger personer som kan jobbe fast og noen på tilkalling. Arbeidstiden vil variere fra dag, kveld og helger.

Voksne søkere som ønsker et lengre arbeidsforhold og bor i nærområdet vil bli prioritert. Du må ha plettfri vandel (politiattest kreves ved ansettelse), og jeg ønsker oppstart snarest.Ønsket oppstart

etter avtale

Kontaktperson

Monica Lundeberg
Avdelingsleder
E-post: monica@prima-assistanse.no
Telefon: 40465688

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!