El Camino Frogner søker Heltid

Heltid

Permanent position

El Camino Frogner

Er du en blid og utadvendt person som liker å jobbe med mennesker? Motiveres du av å gi kundene våre gode handleopplevelser? Tar du en utfordring og synes det er gøy med høyt tempo? Da er det sannsynlig at du er den vi leter etter!

Dette er en åpen stilling. Vi vurderer søknader fortløpende og etterhvert som behovet oppstår.

Som medarbeider på El Camino trives du i en hverdag med høyt tempo! Du er aktiv og detaljorientert og beholder roen i stressende situasjoner. Det er hos deg kunden får den beste servicen og hyggeligste handleopplevelsen.

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være å bidra til optimal kundeservice og produktkvalitet, effektiv drift av butikken og å opprettholde et fresht og delikat utsalgssted med fokus på renhold og orden.

Vi ser etter deg som er utadvendt, engasjert, med et positivt menneskesyn og er flink til å ta i et tak. Du er strukturert og ryddig med et godt overblikk og med glimt i øyet. Du er flink til å oppnå gode relasjoner til kundene, trives med salg og motiveres av gode resultater. For deg er det en klar sammenheng mellom produktkvalitet og kundetilfredshet.

Vi tilbyr deg en spennende, utfordrende og aktiv stilling med sosiale medarbeidere og godt miljø. Vi gleder oss til å lese din søknad!


Preferred start

Etter avtale

Apply for this position

Applying for a position is easy. You will get a link to a questionnaire where you answer some questions and get the option to present yourself thorugh video. Everything can be done on mobile, and you don't have to upload any documents. Don't hesitate, apply now!