Gutt 9 år i Lillestrøm søker BPA assistent #fortnite

Beklager, denne stillingen utgikk den 01.12.2020.

Jeg er en gutt på 9 år som går i 4. klasse og har muskelsykdom.

Jeg søker derfor etter en brukerstyrt personlig assistent som kan hjelpe meg før skolen starter, gjennom skoledagen, og hjem igjen etterpå. Jeg har hatt assistent i økende grad siden jeg var 5 år, så jeg er flink til å si fra hva jeg trenger hjelp til. Men du må snakke perfekt norsk og forstår alt jeg sier, ellers blir jeg redd for deg - og du må kunne hjelpe meg med skolearbeid.

Du må være kul nok til at du kan henge med meg og kompisene mine når vi flekker rundt ute, og du må kunne være stillferdig nok til at du kan bli med meg inn hjemme hos vennene mine. 

Det er en fordel om du er i god fysisk form. Jeg kan stå og gå litt, men kjører rullestol om jeg er ute, og sitter på rullator inne. Trapper er drepen og jeg trenger hjelp på toalett og av og på med klær. Akkurat nå rehabiliteres jeg etter beinbrudd, så jeg trenger mer hjelp enn vanlig. 

Når gipsen kommer av, er jeg tilbake til å trene svømming i terapibasseng to ganger i uken. Da må du hjelpe meg i garderoben og du må være i vannet med meg, men du blir instruert av fysioterapeut om hva jeg skal gjøre. 

Mamma sier jeg er litt rampete. Jeg er ikke flink til å rydde etter meg, selv kaller jeg dette lure trikset for «energiøkonomisering», for jeg har fått beskjed om å bruke kreftene mine på det som er kult og viktig. Derfor delegerer jeg rydding og husarbeidpliktene mine til deg som følger meg. Men jeg har heldigvis ikke all verdens mange plikter. 

Jeg har derimot en storebror og to hunder. Så du kan ikke være allergisk mot hund, for jeg elsker dem. Storebroren min kunne jeg derimot gitt deg gratis, men får ikke lov av mamma å gi ham bort. Noen ganger spiller vi dataspill eller ser film sammen. Da liker jeg ham godt.

Å spille Fortnite er det morsomste jeg vet. Jeg lyger på alderen og melder meg på turneringer som jeg egentlig ikke er gammel nok for. Siden du har taushetsplikt, blir dette mellom oss. Jeg lærer deg opp, om du aldri har spilt før. Men jeg aksepterer faktisk ikke om du ikke vil spille i det hele tatt. 

Mobilen din må du legge bort når du har vakt. Jeg har min egen som vi ringer mamma med om vi må klarere neste rampestrek.

 

Mamma sier jeg må ha med dette:

Noe løfting må påregnes. Under timene du jobber på skolen, vil du være under skolens ledelse og lønnes kommunalt etter tariff. Før og etter skolen lønnes du av Prima Assistanse. Mamma er arbeidsleder og setter opp vaktene dine i Tamigo, men på vakt, henvender du deg direkte til meg, selv når mamma har hjemmekontor. Arbeidssted vil i hovedsak være hjemme hos familiene min, på skolen, eller på skoleutflukter, og i svømmehallen.

 

Egenskaper vi ser etter:


  • Over 21 år
  • Løsningsorientert
  • Fleksibel, leken og ha godt humør
  • Vant til barn
  • God helse
  • Snakke og forstå norsk plettfritt
  • Førerkort kl B
  • Ikke være allergisk for hund og klor
  • Ha plettfri vandel

Arbeidstiden vil i hovedsak være på hverdager, fra 07:30 til mellom 13.00 og15.00, alt etter når skoledagen slutter. Egne tider settes for skoleferier. Bil med automatgir stilles til disposisjon i arbeidstiden. På grunn av stillingens natur vil mannlige søkere bli prioritert, svært gjerne studenter i helse- og omsorgsfag eller med interesse for dette.

Intervju blir gjort fortløpende.

Stillingsstørrelse: ca 70 %

Antall stillinger: 1

Tiltredelse: så fort som mulig/etter avtale.


Har du spørsmål ang. stillingen, så ring avdelingsleder i Prima Assistanse Romerike: Elin Skogly, t: 936 05 550 (mamma vil kun kontaktes via e-post, mariaaarli@hotmail.com)

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Ønsket oppstart

Snarest

Kontaktperson

Elin Skogly
Avdelingsleder, Romerike
E-post: es@primaassistanse.no
Telefon: 93605550