Er du min nye superassistent? BPA-assistenter søkes til aktiv jente (13 år)

BPA Assistent

BPA Vestland (1407)

Er du min nye superassistent?

Jeg er en aktiv jente på 13 år som elsker å finne på mye sprell, men problemet er at kroppen min ikke fungerer slik som den skal, og da er det vanskelig å gjennomføre alle rampestrekene som jeg har planlagt. Det er nettopp derfor jeg er på jakt etter nye superassistenter (altså BPA). Jeg bor på Lysekloster i Bjørnafjorden kommune sammen med min mamma, pappa og Ellinor, som er hunden vår. I tillegg har jeg to nymfeparakitter!

Som nevnt er jeg en aktiv jente, og har mange interesser og aktiviteter som jeg liker. Jeg håper at du deler noen av mine interesser og at vi kan finne på mye gøy sammen.

Jeg liker:

●       Dyr, spesielt hunder. Har hund selv så du kan ikke ha allergi

●       Vennene mine, vi har det morsomt sammen og finner på mye sprell

●       Spill, altså på pc og Nintendo. Spill som Fall Guys og Zelda syns jeg er gøy

●       TikTok er morsomt, så du må gjerne ha en interesse der

●       Rampestreker! Skremme folk er uhyre morsomt, så du må ha sans for rampestreker og litt humor

Selv om jeg liker å ha det gøy har jeg også behov for hjelp til dagligdagse ting som gjør at jeg kan leve en så normal hverdag som mulig, det er ting som personlig stell og måltider (alt dette vil du få opplæring til).

Foreldre mine synes det er viktig at du er:

• Pålitelig

• Punktlig

• Lærevillig

• Tålmodig

• Fleksibel

• Har gode kommunikasjonsevner

Alle disse punktene er jeg for så vidt enig i, men du må også være initiativrik og tøysete. Ta gjerne med i søknaden om du har noen morsomme talenter, og litt om dine interesser. Vi skal ha det gøy sammen! Jeg har også en super-kul bil, så du må ha førerkort klasse B og være villig til å kjøre stor bil. Det er dårlig kollektivmuligheter til der jeg bor så du må ha egen bil. Når korona-viruset roer seg ned trenger jeg også hjelp til å komme meg litt rundt i verden. Det kan være alt fra en tur på kino til ferie i utlandet.

Jeg søker ekstra tilkallingsassistenter som kan jobbe hovedsakelig i helger, kvelder og skoleferier. Når det gjelder arbeidstid så vil den være litt fleksibel. Alt dette kan vi avklare under et intervju. God mulighet for fast arbeid.

Hvis du, etter å ha lest alt dette, er en ung kvinne (dere andre kan også søke) og tror du kan være min nye superassistent, så send inn en søknad! Og ja, legg med en CV.


Vi gjennomgår søknader fortløpende, og innkaller aktuelle kandidater til intervju.


Merk! Av hensyn til ditt personvern tar vi ikke i mot søknader eller CV per e-post. Om du ønsker å bli vurdert til stillingen må du søke via rekrutterings-systemet vårt. Det gjør du ved å klikke "Søk her".

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon se https://prima-assistanse.no/


Ønsket oppstart

Etter avtale

Kontaktperson

Eline L. Eilerås
Koordinator
E-post: eline@prima-assistanse.no
Telefon: 91570722

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!