Rampejente og lillebror søker personlig assistent (BPA) - tilkallingsvikar

Assistent BPA i Rogaland

Jente på 9 og lillebror

Jeg er ei ni år gammel jente som har hatt brukerstyrt personlig assistanse i to år nå. Jeg bor sammen med mor, far, lillebror og lillesøster, og arbeidsstedet ditt blir i vårt hjem. Jeg er stort sett ei smilende, glad, nysgjerrig, observant og snill jente, men rampestreker og fanteri syns jeg er hysterisk morsomt! Jeg sitter i rullestol og trenger hjelp til det meste. Dine oppgaver som BPA vil være varierende, alt ifra stell og hygiene til fest og basar. For å nevne noe, er fritidsaktiviteter, bursdager til klassekamerater, aktiviteter med familien min, lek og moro, utføre plikter, kanskje til og med ha ring på spring hos naboene noe som kan bli dine arbeidsoppgaver. Jeg liker veldig godt å gå lange turer.

Jeg bruker alternativ kommunikasjon, så det er kjempebra hvis du har kjennskap til ASK, enda bedre hvis du kan bruke PODD, som er min kommunikasjonsbok. Jeg har kommunikasjonsboka på den øyestyrte pc-en min, så nå trener jeg på å snakke via pc-en. Jeg trenger også hjelp til å øve på dette, og ellers til å lage et godt språkmiljø hjemme og der jeg befinner meg.

Jeg elsker musikk, hest og fart og spenning. Setter du farten opp på rullestolen og løper litt med meg, skal jeg møte deg med hvinende latter! Jeg går på riding, så det er fint om du ikke er redd for hester. Nå etter at covid-19 kom og snudde opp ned på samfunnet, er det mamma som sitter bak meg som hjelperytter på hesten. Men kanskje du kan overta? (Mamma hadde ingen hesteerfaring da hun satte seg på med meg!)

Lillebroren min har også noen timer med BPA. Han har også språkvansker, men sier noen ord, og han bruker samme tale maskin som meg, bare ikke øyestyrt. Jeg syns han er flink! Han er seks år, og begynte i første klasse nå i høst. Den største andelen timer med BPA er mine, men lillebror har også en pott. Vi ønsker oss noen gode assistenter som kan være gode hjelpere for oss begge.

Arbeidstider vil være ettermiddag/kveld, helger, ferier mm. Stillingen som utlyses er tilkallingsvikar/ferievikar.


Mamma sier at det er viktig at du:

  •  Har et hjerte som brenner for barn med spesielle behov
  • Er fleksibel, løsningsorientert, ærlig og punktlig
  • Er kreativ og kan finne på gøyale aktiviteter med oss
  •  Er villig til å finne på fanteri
  •  Snakker og skriver norsk flytende, samt er lyttende, da minstemann forsøker å si noen ord innimellom
  •  Har sertifikat
  •  Har plettfri vandel, vandelsattest må legges frem


Vi tilbyr:

  •   En meningsfull jobb som fremmer likestilling
  •  Gode arbeids- og lønnsbetingelser
  • Grundig opplæring og tett oppfølging av lokalkontor


Dette er en stilling med arbeidssted i vårt hjem, og du må kunne skli inn i familielivet og bli en naturlig del av oss. Det er derfor viktig for oss at kjemien mellom oss er på plass. 


Merk! Av hensyn til ditt personvern tar vi ikke i mot søknader eller CV per e-post. Om du ønsker å bli vurdert til stillingen må du søke via rekrutteringsystemet vårt. Det gjør du ved å klikke "Søk her".

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://prima-assistanse.no/


Ønsket oppstart

Etter avtale

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!