Rolig og trygg person med godt humør søkes som BPA-assistent i Tromsø

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Rolig og snill dame på 27 år

Arbeidssted:
Tromsø

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

Hva er BPA?

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse. BPA er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at vedkommende kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.


Rolig og trygg person med godt humør søkes som BPA-assistent i Tromsø


Jeg er ei snill rolig, omsorgsfull og empatisk dame på 27 år. Jeg liker at de rundt meg har det bra, jeg er blid og har et godt humør. På fritiden liker jeg å kunne ta en luftetur samtidig som man har den gode samtalen. Mine utfordringer gjør at jeg trenger hjelp i hverdagen min der du er med på å tilrettelegge for at jeg skal få en bedre hverdag.

Jeg liker å mestre ting selv, men ved for eksempel matlaging og huslige gjøremål trenger jeg din assistanse. Og da er det viktig for meg at du er inkluderende og selv kan se hva jeg trenger hjelp til. I mitt hjem liker jeg å ha det pent og ryddig så det er fint om du er et ordensmenneske.

Jeg er glad i å se filmer, høre på musikk, da det får meg i ulike følelsesmessige moduser. Ja, også liker jeg å dra på cafè, eller bare shopping.

For meg er det viktig at du matcher noen av mine interesser og at du har noen års erfaring i din «ryggsekk» siden jeg liker den gode samtalen rundt ulike tema. Det vil også være viktig at du ser meg for den jeg er, at du lytter og at du forstår mine behov og hva jeg trenger i hverdagen for at jeg skal kunne leve så fritt og selvstendig som mulig.

Du må være fleksibel, se løsninger og muligheter fremfor begrensninger.

I enkelte situasjoner kan jeg føle meg både utrygg og usikker, og da trenger jeg at du er en trygg, voksen og stødig person som bidrar til å skape trygghetsfølelse hos meg. 

Til høsten vil jeg begynne å studere. Etter forelesninger trenger jeg å få «tømt» hodet mitt for informasjon, og da trenger jeg deg til å skrive ned det jeg forteller muntlig, så litt datatekniske ferdigheter vil være en fordel, også fordi jeg trenger hjelp til dette i enkelte administrative hverdagsoppgaver.

Arbeidstiden vil være dag og ettermiddag. Vaktene vil ha en varighet på 3-4 timer.

Jeg trenger 3 tilkallingsvikarer med mulighet for fast ansettelse.

Du vil få god opplæring samt kurs som gjør at du som skal føle deg så trygg som mulig i rollen som assistent.


Krav til kompetanse:

-       Du må snakke flytende norsk

-       Ved ansettelse må du framvise politiattest med fri vandel

-       Førerkort klasse B er en fordel, men ikke et krav.

-       Det er ingen krav til helsefaglig bakgrunn.


Ansettelsen vil gjøres på grunnlag av personlig egnethet.

Synes du dette høres spennende ut så vil jeg gjerne høre fra deg 😊


Søknadsfrist: omgående

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!