Volt Samarkand söker Säljare

Säljare deltid

Permanent position

Volt Samarkand

Välkommen till den första dagen i resten av ditt liv, välkommen till VOLT!

Lockar en spännande resa med många möjligheter i branschens mest trendmedvetna kedja? Hos oss på VOLT får du möjlighet att bli en del av Skandinaviens mest expansiva herrmodekedja.

Dina drivkrafter och egenskaper

  • Inom VOLT gör vi vårt yttersta för att ge våra kunder världens bästa service och vi jobbar tillsammans för att nå vår vision om att vara den naturliga destinationen för herrmode. Här är din passion, inställning och kunskap essentiell.
  • Huvuduppgiften hos våra säljare är att alltid finnas där för kunden. Lyssna, hjälpa, förmedla kunskap, inspirera och sälja. För att uppnå detta är du utåtriktad och gillar social kontakt, ditt glada humör sprider sig till både kunder och kollegor.
  • Vi på VOLT älskar god business så vi utgår från att du är effektiv och målmedveten och att du, precis som vi, drivs av försäljning.

Vårt erbjudande till dig;

  • Vi erbjuder dig en omväxlande tjänst i högt tempo där du har som främsta uppgift att skapa succé med ett framgångsrikt kundmöte.
  • Vi på VOLT är övertygade om att vi blir som bäst när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter och med passion gör vi varandra bättre och utvecklas. Av denna anledning ser vi mycket positivt på ansvar och på interna karriärvägar, att du vill utvecklas inom företaget ser vi som en självklarhet.
  • Vi jobbar alltid som ett team; vi jobbar tillsammans, vinner tillsammans och firar tillsammans! Det är viktigt för oss med en stark kultur och en god arbetsmiljö. Vi är en seriös spelare på arbetsmarknaden och samtliga bolag inom koncernen är kollektivavtalsanslutna och har arbetsvillkor och förmåner därefter.
  • Våra trender vill du följa och med en förmånlig personalrabatt gör vi detta möjligt för dig.

Vänta inte, registrera din ansökan redan idag. Vi tar enbart emot ansökan genom vårt rekryteringsverktyg. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig som vill uppleva detta tillsammans med oss.


Preferred start

Efter överenskommelse

Contact person

Annie Afram, Butikschef
Storemanager
Email: t12@volt.no
Phone: 010-206 82 40

Apply for this position

Applying for a position is easy. You will get a link to a questionnaire where you answer some questions and get the option to present yourself thorugh video. Everything can be done on mobile, and you don't have to upload any documents. Don't hesitate, apply now!