BPA assistent i 100% stilling

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Trondheim

Arbeidssted:
Flatåsen

Ansettelsesnivå:
Heltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Jørgen Høyem

BPA-Koordinator

E-post:
jorgen.hoyem@primaassistanse.no

Telefon:
936 83 008

Til min BPA-ordning, er jeg nå på jakt etter en person i 100% stilling.

Jeg er en mann på 41 år med ALS. Det er kort og brutalt en sykdom som bryter ned musklene i kroppen. Og det er der du kommer inn i bildet. For på tross av sykdommen så ønsker jeg å bruke dagene til å gjøre det som gir meg livsglede, og det er det jeg trenger din hjelp til. Så derfor søker jeg nå etter BPA assistenter som kan bidra til at hverdagene går rundt. For som blant annet deltidspappa til tre, så trenger jeg noen som kan være mine armer og bein. Jeg er en sosial mann med mange interesser, blant annet fotball, poker og musikk (går for det meste i punk).

På nåværende tidspunkt trenger jeg hjelp til det meste. Arbeidet innebærer deriblant personlig stell, tilrettelegging av utstyr og ellers hverdagslige gjøremål. Opplæring vil bli gitt. Du vil komme tett på meg og min familie, så det at vi har en god kjemi vil være viktig. Smilet og humøret er fortsatt på plass, så det er store muligheter for deg til å trives godt her.

Arbeidsoppgaver

  • Praktisk bistand
  • Hjelp med påkledning og personlig stell
  • Hverdagslige gjøremål
  • Matlagning
  • Hjelp til forflytning
  • Følge meg til avtaler og aktiviteter

Jeg vil intervjuer fortløpende, så ikke nøl med å sende inn din søknad.


Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsnedsettelser. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!