Har du lyst på en annerledes jobb? Se her!

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
BPA Vestland

Arbeidssted:
Voss

Ansettelsesnivå:
Deltid 60%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
20.06.2021

Ønsket oppstart
Snarest

Kontaktperson

Mette Helland

BPA-koordinator

E-post:
mette.helland@prima-assistanse.no

Telefon:
948 14 707

Lyst på en annerledes jobb? Se her!

Jeg ble utsatt for en ulykke som førte til at jeg ble ryggmargsskadet. Hvorfor jobbe med dette? Fordi du kan bidra til å gjøre en forskjell.

Jeg prøver å bruke dagene til å gjøre det som gir meg livsglede – og det er her du kommer inn i bildet. Jeg trenger nemlig assistanse til dette. Derfor søker jeg nå etter BPA assistenter som kan bidra til jeg kan leve det livet jeg ønsker. Jeg trenger noen som kan være mine armer og bein.

På nåværende tidspunkt trenger jeg hjelp til alt. Arbeidet innebærer derfor personlig stell, forflytning, bruk av ulike hjelpemidler og ellers hverdagslige gjøremål som vask av klær, matlaging, støvsuging osv. Det er et krav at du ikke røyker, og du må ha førerkort kl.B. Du vil komme tett på meg og min familie, og må derfor ikke være redd for å ta i et tak. Vi setter pris på om du er glad i dyr, da familien har hund.

Det er en fordel om du har erfaring fra helse, men dette er ikke et krav. Likevel er det viktig for meg at assistentene mine har visse egenskaper. Du må være fleksibel, pålitelig, positiv og voksen. Stabilitet er viktig for meg så det er viktig at du møter opp til riktig tid på hver vakt. Det betyr mye om du er litt på tilbudssiden når det kommer til ulike aktiviteter og reiser - det gjør det enklere for oss som familie å planlegge.


Vi ser etter deg som kan jobbe i en fast stilling med arbeid hver tredje helg (fre-lør-søn).

Vi ser etter assistenter i følgende stillinger:

1 assistent til 60% fast stilling med arbeid hver tredje helg

2 assistenter til ca.15-20% fast stilling (Hver tredje helg)

Vi ser også etter deg som kan jobbe som tilkallingsvikar, og sommervikar.

Oppgi i søknaden hvilken stilling du er interessert i.


Arbeidssted vil være i mitt hjem i Voss kommune, i tillegg til følge på eventuelle reiser.


Høres dette ut som en jobb for deg? Søk da vel! 


Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!