Prima Assistanse Midt-Norge søker BPA assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Midt-Norge

Arbeidssted:
Hommelvik

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Jørgen Høyem

BPA-Koordinator

E-post:
jorgen.hoyem@primaassistanse.no

Telefon:
936 83 008

Personlig assistent søkes til voksen mann med MS.

Full opplæring vil bli gitt den som ansettes. Jobben vil passe fint for den som ønsker å kombinere deltidsstilling med f.eks studier eller annen deltidsjobb. Fulltid/deltid i sommer, med mulighet for fast deltid/tilkalling etter sommeren.

Noen av arbeidsoppgavene vil være:

  • Personlig hygiene
  • Kateterisering
  • Hjelp til personlig hygiene
  • Følge til ulike timeavtaler på sykehus, lege etc
  • Handle på butikken
  • Praktiske oppgaver i hjemmet
  • Tilrettelegging av måltid

Det er ønskelig at du har sertifikat for klasse B, men ikke ett krav. Søkere uten sertifikat vil også bli vurdert til stillingen, dersom andre kriterier er på plass.

Arbeidstiden vil være på dagtid og kveld samt helg. Det er ikke nattevakter i denne stillingen. Personen som du skal jobbe for liker å se på gode spenningsfilmer/serier og alt som har med biler/motorsykler å gjøre. Han har lerret og ett godt anlegg, så det er kjekt å se film hos han. Videre er han interessert i Amerikanske biler og motorsykler, og innehar en Amcar som han ønsker å få kjørt litt i sommer og utover høsten.

Det er ett stort pluss om du er fleksibel, i godt humør og liker å ta initiativ. Vi jobber i team, men det er fint om du også jobber selvstendig.

Søknaden ønskes mottatt så raskt som mulig, og det er ønskelig med snarlig oppstart/opplæring.

Innkomne søknader vil bli behandlet fortløpende.

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!