Assistenter søkes til aktiv og friluftsglad mann i Hammerfest

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Aktiv og glad friluftsmann i Hammerfest

Arbeidssted:
Hammerfest

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

Hva er BPA?

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse. BPA er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at vedkommende kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.


Assistenter søkes til aktiv og friluftsglad mann i Hammerfest

Jeg er en voksen mann som nylig har fylt 50. Jeg er ung og sprek til sinns men kroppen er ikke helt der. I 2008 fikk jeg PPMS som gjør at jeg nå sitter i rullestol. Fortsatt klarer jeg mye selv i hverdagen men trenger nå assistenter som kan assistere meg enda mer slik at jeg kan få leve så mye som mulig det livet jeg ønsker.  

Jeg er en sosial type som liker å treffe mennesker, ta en prat og få folk til å smile eller le. For meg er det viktig med god energi og at vi kan ha en fin samtale rundt ulike tema. En god porsjon humor og gjerne litt galgenhumor er heller ikke å forakte i en hverdag.

Jeg er jo en type som liker noe fart og spenning og for en tid tilbake så drev jeg med paragliding og motorsport. Jeg har også vært en motorsykkelmann, men på grunn av min sykdom så er det flere ting som naturlig har begrenset seg. Jeg har et terrengkjøretøy som gjør at jeg kommer meg ut i naturen. Jeg liker opplevelser, film, musikk, konserter, bilturer, og jeg er glad i å reise. Har vært flere ganger i Thailand, fått varmet kroppen min samtidig som jeg får oppleve kulturen der.  

Jeg er pappa til 3 flotte gutter mellom 5 og 11 år. De er sånne typiske gutter som liker fotball, sykling, slalåm og ellers forskjellige aktiviteter utendørs. Guttene har jeg annenhver helg og det ville vært til stor hjelp å få en assistent som kan være sammen med oss på ulike aktiviteter. Jeg har tilgang på ei hytte som jeg ønsker å benytte meg mer av sammen med guttene mine og her trenger jeg også assistanse.

Jeg ser for meg 2 assistenter som kan jobbe fast ca 30-40% i uken også trenger jeg 2 tilkallingsvikarer, evt i tillegg fast i helger etter avtale.

Typiske arbeidsoppgaver hos meg er

1.      huslige gjøremål i hjemmet, matlaging, handling etc.

2.      aktiviteter som turer i skog og mark, assistere ved styrketrening, bassengtrening, biltur, luftetur etc

Om du skal være sammen med meg og guttene mine så er det fint om du er av den lekne typen, liker ulike aktiviteter, har et godt humør og tørre å by på deg selv.

Arbeidstiden vil være på dag, ettermiddag og helger.

Arbeidslengden pr vakt kan være alt fra 3-6 timer alt ut ifra mitt behov. Dette er jeg fleksibel på


Det stilles ingen krav til helsefaglig bakgrunn. Ansettelse vil gjøres på bakgrunn av personlig egnethet ut i fra arbeidsoppgavene og mitt assistansebehov.

Du som assistent vil få god opplæring og du vil få assistentkurs som gjør at du skal føle deg trygg i rollen. Du må ha førerkort klasse B og fremvise politiattest ved ansettelse.


Hvis du synes dette høres spennende ut så vil vi gjerne høre fra deg 😊


Søknadsfrist: omgående

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!