Fleksibel BPA-assistent søkes

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Trondheim

Arbeidssted:
Ranheim

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Jørgen Høyem

BPA-Koordinator

E-post:
jorgen.hoyem@primaassistanse.no

Telefon:
936 83 008

Til mitt aktive liv søker jeg nå etter en (eller flere) fleksible assistenter. Noen timer i uka.

Jeg er en godt voksen mann på østsida av byen. Jeg er gift og har både barn og barnebarn. Jeg sitter ofte i rullestol og assistentene skal være mitt frigjøringsverktøy. Det gjør at jeg kan være med på det jeg har lyst til, når jeg har lyst til. Det er nettopp derfor jeg nå er på jakt etter fleksible assistenter. Enten jeg skal på fisketur, drive med organisasjonsarbeid eller i et møte. Frihetsfølelsen det gir meg å ha fleksible assistenter, betyr mye for meg. Det gjør at jeg kan delta på ting på lik linje med funksjonsfriske også på kort varsel.

Fleksibiliteten går selvfølgelig begge veiene, så du trenger ikke å bekymre deg for det.

Denne jobben passer perfekt for deg som ønsker en meningsfull ekstrajobb, gjerne ved siden av annet arbeid, pensjonisttilværelse eller av andre årsaker.

Oppgavene er av en fleksibel praktisk type.

Vi ser etter deg som:

  • Er trygg og selvstendig
  • Har god ordenssans
  • Har plettfri vandel (krav om politiattest)


Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!