Søker BPA assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
BPA assistenter Trondheim

Arbeidssted:
Heimdal

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Snarest

Kontaktperson

Kristine Smith

BPA-Koordinator

E-post:
kristine@primaassistanse.no

Telefon:
408 69 810

BPA assistenter søkes

Jeg søker nye medarbeidere som kan assistere meg i helgene og på ettermiddag/kveld. Jeg er en ung mann som godt liker å gå turer og å trene. Jeg er familiekjær og omsorgsfull. Har mye humor og er kreativ og engasjert. Jeg søker etter assistenter som kan bli med meg på ulike aktiviteter, men jeg trenger også assistanse til matlaging og noe husarbeid.

På dagtid har jeg et dagtilbud jeg liker godt, og når jeg kommer hjem er det viktig at du allerede er hjemme hos meg; er trygg, pålitelig, stabil og tar godt imot meg.  

Det er viktig at du kan hjelpe meg å finne på ting å gjøre i helgene. Jeg synes det er supert om du for eksempel foreslår bowling eller andre aktiviteter.

Arbeidsoppgavene dine vil være:

-Finne på, og delta på, ulike aktiviteter

-Matlaging

-Hverdagslige husholdningsoppgaver

-Handling

-Oppfordring/støtte til å utføre dagligdagse oppgaver på egenhånd

Opplæring blir gitt.


Jeg ser etter deg som er:

-Pålitelig

-Tålmodig

-Til stede

-Ansvarlig

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen