Jeg trenger en assistent til teamet mitt!

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Jeg trenger en assistent til teamet mitt!

Arbeidssted:
Brattvåg

Ansettelsesnivå:
Deltid 30 %

Søknadsfrist:
27.01.2022

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Lisa Gangstad

BPA-Koordinator

E-post:
jobb@prima-assistanse.no

Telefon:
916 07 535

Hei,


Jeg heter Martinus og er 8 år gammel og går på 3. trinn ved Brattvåg Barneskole. På fritiden liker jeg som 8-åringer flest å være aktiv både ute og inne. Jeg liker for eksempel; ski, sykling, pokemon go, playstation, lego, brettspill, rollelek, bowling mm. Men jeg trenger hjelp. Det gjelder både i lek, forflytning og andre daglige aktiviteter som lekser, personlig stell eller måltid. Jeg trenger en person som er tålmodig, i god fysisk form, leken, snakker og skriver flytende norsk og som kan kjøre bil.

Noen ganger må du hjelpe tvillingbroren min litt også. Eller kanskje mamma og pappa har noen oppgaver til deg, men du vil få god opplæring og noen dager i uka jobbe sammen med en annen assistent. I hovedsak trenger jeg hjelp på ettermiddager og i helger. Noen ganger er vi ute og reiser også. Da trenger jeg å ha med meg en assistent eller to. Senere kan det bli aktuelt med nattevakt også, men ikke til å begynne med.

Syns du dette høres spennende ut?

Jeg lover at vi skal finne på mye gøy og at du vil lære mye.

Og jeg håper at du vil søke på jobb hos meg!


Hilsen Martinus

 

PS. Stilingen er 30% med mulighet for mer, og du må ha gyldig politiattest

 

Merk søknad med BPA 143
Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsnedsettelser. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen