Lyst til å jobbe med innkjøp av bruktbiler fra sterke merkevarer i et solid bilkonsern?

Stillingstittel:
Innkjøper bruktbil

Arbeidsgiver:
Albjerk Bil Drammen AS

Arbeidssted:
Drammen

Ansettelsesnivå:
Heltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Lars Solheim

Leder bruktbil

E-post:
lars.solheim@albjerk.no

Telefon:
90 84 37 99

Beklager, denne stillingen utgikk den 20.02.2022.

Vi søker en kollega som har kunnskap om, erfaring fra og nettverk i markedet for brukte biler i Norge og gjerne utland. Du har sterk kremmerånd, og forstår hva som kreves for å lykkes med kjøp og salg.

Om stillingen

Som innkjøper vil du være ansvarlig for å vurdere, forhandle og å kjøpe inn brukte biler. Dette innebærer å bygge relasjoner, overvåke markedet for brukte biler og aktivt følge opp alle muligheter og leads. Du vil være et viktig kontaktpunkt mellom våre kunder, forskjellige bilforhandlere, samarbeidspartnere og private som vil selge biler til oss. Du vil i tillegg håndtere lager og logistikk mellom avdelinger, koordinere transport, bistå med prising av innbyttebiler for salgsavdelingene og annet forefallende arbeid det er naturlig at vår nye innkjøper tar hånd om. Dette er en nyopprettet stilling og vi ønsker å legge til rette for at du skal ha innflytelse og fleksibilitet i egen rolle.

Du vil rapportere til leder bruktbil Lars Solheim hos Albjerk Bil Drammen, men rollen vil bistå alle avdelinger i Albjerk-konsernet.

Hvem er du?

Dine personlige egenskaper verdsettes høyt, og vi ser gjerne at vår nye innkjøper er målrettet, engasjert, selvgående og standhaftig. Du er resultatorientert og handlekraftig, men vet også at vi blir best sammen. Derfor samarbeider du godt med dine kolleger, deler gjerne kunnskap og erfaringer, lytter til andres innspill og unner andre suksess. Du har høy integritet. Er du i tillegg en utpreget relasjonsbygger, som elsker å jobbe med mennesker og oppnå gode resultater, så vil du ha gode forutsetninger for å både trives og lykkes hos oss.

Vi tilbyr

  • En utfordrende, spennende og utviklende stilling i et solid konsern
  • Stor grad av innflytelse og fleksibilitet i egen rolle
  • En allsidig jobb med interessante utviklingsmuligheter
  • Førsteklasses arbeidsmiljø med trivelige og faglig dyktige kolleger som ønsker å lykkes sammen
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Pensjons- og forsikringsordninger
  • Fri telefon
  • Kantineordning 
  • Firmabil

Om Albjerk Bil AS

Albjerk Bil AS består av selskapene Albjerk Bil Drammen AS, Albjerk Bil Lier AS, Albjerk Bil Ringerike AS og Åssiden Bil AS. Sammen er vi merkeforhandler for Volkswagen, Audi, Skoda og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi har en årlig omsetning på over 2 milliarder kroner, selger opptil 6500 nye og brukte biler i året og har 240 dedikerte og dyktige medarbeidere.

Albjerk konsernet har i tillegg en betydelig eiendomsportefølje, først og fremst bestående av våre heleide bilanlegg.