Prima Assistanse Troms og Finnmark søker BPA-assistenter

Stillingstittel:
Glad og aktiv ung jente søker BPA-assistenter

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Troms og Finnmark

Arbeidssted:
Tromsø

Ansettelsesnivå:
Ekstrahjelp

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Snarest

Kontaktperson

Nina Norberg

BPA-koordinator

E-post:
nina.norberg@prima-assistanse.no

Telefon:
91310126


Jeg er en glad og entusiastisk jente på 22 år som har psykisk utviklingshemning.  

Jeg søker nå etter assistenter som kan assistere meg på morgenen før jeg drar på jobb, på ettermiddager/kveld når jeg er tilbake fra jobb, på dager som jeg har fri, samt hvilende nattevakt. Jeg søker etter assistenter på tilkalling, med mulighet for fast tilsetting (ulike % stillinger som kan tilpasses etter behov). 

Jeg bor i egen leilighet i et privat sameie. Tre dager per uke har jeg tilrettelagt arbeid på Tromsø ASVO. 

Jeg er ei aktiv jente som liker å være ute. I ukedagene deltar jeg på organisert, tilrettelagt idrett. Når jeg skal slappe litt av mellom aktivitetene bruker jeg å lese nyheter og lytte til musikk. Jeg er pratsom, glad og positiv, og har mye humor. Jeg liker å være sammen med andre mennesker, og oppleves som sosial. Jeg er opptatt av å mestre ting selv og blir veldig glad og stolt når jeg lærer meg nye ting.  

Det jeg trenger hjelp til er: 

  • å organisere hverdagen min  
  • systematisk opplæring til de daglige gjøremål i min leilighet 
  • planlegging, innkjøp og tilberedning av måltider 
  • personlig hygiene  
  • veiledning og bistand ved husarbeid 
  • følge til mine faste aktiviteter 
  • trygghet ved tilstedeværelse i min leilighet 

For meg er det viktig at du er trygg på deg selv, har godt humør og at du er ryddig og strukturert. Det er også viktig for meg at du er pålitelig og stabil. Om du er sporty og liker å være ute så er det bare en fordel.  

På grunn av arbeidets karakter oppfordres kvinner til å søke, og det er viktig at du snakker godt norsk.

Ved ansettelse må du framvise politiattest med plettfri vandel.

Det kreves ingen faglig bakgrunn og ansettelse vil gjøres på grunnlag av personlig egnethet. Du vil få assistentkurs og god opplæring og oppfølging i arbeidet.   

Hvis du synes dette høres spennende, vil jeg gjerne høre fra deg. 

Ansettelsesdato: omgående  

 


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen