Vil du bli brukerstyrt personlig assistent og har interesse for trening? Se her!

Stillingstittel:
BPA Assistent

Arbeidsgiver:
BPA Vestland

Arbeidssted:
Nyborg

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Snarest

Kontaktperson

Josefine Willesvik

BPA-koordinator

E-post:
josefine@prima-assistanse.no

Beklager, denne stillingen utgikk den 16.05.2022.

Vil du bli brukerstyrt personlig assistent?

Jeg er en mann i 60-årene som søker etter BPA-assistenter som kan bidra til at jeg kan leve det livet jeg ønsker. Jeg trenger noen som kan være mine armer og bein. Jeg ser etter deg som kan jobbe hver 3. helg., samt deg som ønsker å være tilkallingsvikar. Arbeidstid vil i hovedsak være hverdager og helger i tidsrommet kl.09.00-15.00, og ved behov ettermiddag/kveld. Oppgi i søknaden hvor stor stillingsprosent du er interessert i.

Arbeidssted er hovedsakelig mitt hjem og nærområde sentralt i Åsane, samt assistanse for å delta på aktiviteter, turer, kafe, kino etc.

På nåværende tidspunkt trenger jeg hjelp til alt. Arbeidet innebærer derfor ansvar for stell, hjelp til toalettbesøk, forflytting og hjelp til hjemmetrening når det er ønskelig. Opplæring vil bli gitt på arbeidsplassen.

Stillingen innebærer også hjelp til hverdagslige gjøremål. Dette innebærer assistanse ved husarbeid, matlaging, lett vedlikehold av bolig og følge til ulike ærend/sosiale aktiviteter.

Det er en fordel om du har erfaring fra arbeid med helse. I tillegg er trening en svært viktig del av min hverdag. Min BPA vil assistere meg på trening ca.3 ganger i uken. Jeg ønsker derfor å oppfordre deg som har interesse for trening til å søke.

Det er viktig for meg at du er positiv, initiativrik og har godt humør. Det kreves ingen formell utdannelse for å jobbe som BPA. Det viktigste er at vi har en god kjemi og at du mestrer de gitte arbeidsoppgavene. Det er også viktig med gode muntlige norskkunnskaper. Du må være i normalt god fysisk form da stillingen innebærer assistanse til trening, og til å komme meg ut. Dette kan innebære en luftetur på terrassen eller ut i rullestol. Det kan også være en kjøretur. Det er en fordel om du har førerkort, men ikke nødvendigvis et krav. Fleksibilitet, stabilitet og pålitelighet er viktig for meg.

Søknader vil bli vurdert fortløpende og aktuelle søkere vil bli kontaktet. Det er ønskelig med oppstart så snart som mulig.

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/