Vil du gjøre en forskjell?

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd. Rogaland

Arbeidssted:
Sola

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Prima Assistanse avd. Rogaland

E-post:
rogaland@prima-assistanse.no

Telefon:
464 33 366

Beklager, denne stillingen utgikk den 30.04.2022.

Du har kanskje sett stillinger hvor det søkes etter BPA-assistenter? Mulig du også har lest stillingsannonsene, men vært usikker på hva BPA egentlig er? Da er du definitivt i målgruppen for denne annonsen. La oss prøve å forklare deg hvordan jobbhverdagen for en BPA-assistent er. 

Så hva gjør man som BPA-assistent? 

Du sørger for at en person med funksjonsnedsettelse får frihet til å leve sitt liv. Med hjelp av nettopp deg kan denne personen realisere sine drømmer og leve det livet som en selv ønsker.  

Som assistent kan dagene dine være veldig varierte. Det er stor forskjell på hvilke oppgaver en har som assistent for de mange ulike personene med assistansebehov. Det er ofte en kombinasjon av personlig assistanse og praktiske oppgaver, i og utenfor hjemmet. I hjemmet kan det være assistanse til forflytning, personlig stell, matlaging, husarbeid og trening. Utenfor hjemmet kan det innebære å assistere på kino, konsert, shopping, en tur på byen, gå turer, besøk til venner, dra på ferie og mye mer.  

For den som mottar BPA-tjenester er det viktig at assistenten er komfortabel i de ulike settingene hvor assistansen foregår. Vi som arbeidsgiver vil derfor alltid koble deg opp mot en aktuell person som matcher deg og dine egenskaper og interesser på en god måte. Gi oss gjerne beskjed i søknaden om det er enkelte oppgaver du ikke er komfortabel med. Si gjerne også noe om du primært ønsker å være assistent for barn eller voksne og hvilke kommuner du kan jobbe i.  

BPA – et likestillingsverktøy! 

BPA er et likestillingsverktøy som bidrar til at funksjonsnedsettelsen ikke begrenser mulighetene til den det gjelder. Du som nå er blitt enda mer nysgjerrig på BPA kan gjøre en forskjell ved å «være» personens øyne, ører, armer eller ben. Vårt slagord er «frihet til å leve», og det er det er nettopp det BPA skal være, men da trenger vi deg med på laget! 

Du vil bli ansatt i Prima Assistanse avd. Rogaland, men din arbeidshverdag er hos den som har BPA.  

Hvor trenger vi assistenter nå?  

 • Stavanger  
 • Sandnes  
 • Gjesdal  
 • Klepp  
 • Sola  
 • Haugesund  
 • Karmøy  
 • Tysvær  
 • Sauda 

Kvalifikasjonskrav: 

 • Plettfri vandel 
 • Fylt 18 år 
 • God norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig. 

Ønskede egenskaper: 

 • Selvstendig og løsningsorientert
 • Sosial, aktiv og positiv. 
 • Godt humør, ikke redd for å by på seg selv 
 • Sertifikat: Klasse B 

Ønsker du å finne ut mer om hvordan BPA fungerer i praksis? 

Klikk på linkene under for å se hverdagen til noen av våre assistenter: 

https://www.youtube.com/watch?v=hcPPDlOcBSU 

https://www.youtube.com/watch?v=55yUQNOSe4s 

Klikk på linken under for presentasjon av våre lokalkontor på Sola og Karmøy: 

https://www.youtube.com/watch?v=CeGleFbIwmQ 

Har du lyst og gjør en forskjell for andre, anbefaler vi at du sender oss en søknad så fort som mulig!  

Håper vi hører fra deg.

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no