Vivian søker BPA-assistenter

Stillingstittel:
BPA-assistent deltid

Arbeidsgiver:
Vivian 22 år

Arbeidssted:
Heimdal

Ansettelsesnivå:
Ekstrahjelp

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Anniken Aasen

Avdelingsleder

E-post:
anniken.aasen@primaassistanse.no

Telefon:
41500050

Hvem er jeg?

Jeg er en livlig og glad 22-åring som er veldig sosialt og som elsker å være med folk. Jeg trenger litt veiledning i hverdagen min og derfor søker jeg nå etter noen assistenter som kan bistå meg, slik at jeg kan få leve det livet jeg ønsker å leve. Jeg jobber til daglig på Sommerfuglen Café på Heimdal og jeg bor i egen leilighet i hagen hjemme hos mamma og pappa på Heimdal. Det er stor stas å være selvstendig i egen bolig. Siden mamma og pappa ofte er på hytta i helgene, og jeg ikke orker å være med der bestandig, er det topp å kunne være hjemme med assistenter og gjøre kule ting mens de er borte.

Nå ser jeg etter tilkallingsassistenter i livet mitt, som kan steppe inn ved sykdom og andre hendelser når mine faste assistenter ikke kan jobbe.

Hva vil jobben som personlig assistent hos meg bety?

Hvis du vil være assistenten min får du:

  • Bli med meg på jobb og veilede meg i matlaging, stå i kassa og å holde caféen i orden.
  • Bli med meg på ulike aktiviteter som jeg elsker å holde på med – både i ukedagene og i helgene.
  • Veilede meg i hverdagslige valg og gjøremål.
  • Hjelpe meg med å holde leiligheten min i orden, sånn at mamma ikke til stadighet klager over det.

Hva er det jeg ser etter?

Jeg vil veldig gjerne ha assistenter som er:

  • Livlig og glad, gjerne med masse humor
  • Til å stole på
  • Ansvarsfull
  • Tilgjengelig for tilkallingsvakter på dagtid midt i uka og av og til i helgene

Mamma er veldig opptatt av at jeg skal være trygg og at assistenten passer godt på meg, sånn at hun skal klare å senke skuldrene når hun ikke er sammen med meg.

Du vil bli ansatt hos Prima Assistanse, men det er mamma som blir den nærmeste lederen din i hverdagen. Prima Assistanse vil ha ansvaret for bl.a. lønn, forsikringer, pensjonssparing og opplæring. Ifm jobb på høytidsdager, helger og kveld vil du få tillegg i lønn.

BPA (brukerstyrt personlig assistanse) gir frihet til å leve!

Hva er BPA?

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse. BPA er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at vedkommende kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig. Ansettelse vil gjøres på grunnlag av personlig egenhet. Du som assistent vil få god opplæring og assistentkurs slik at du skal føle deg trygg i rollen som assistent. 

Om Prima Assistanse

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Hvis du synes dette høres spennende ut så vil vi gjerne høre fra deg 😊


Søknadsfrist: <sett inn søknadsfrist>

Søk på denne stillingen