Kommende stjerne søker BPA-assistenter

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
BPA Rogaland

Arbeidssted:
Kopervik

Ansettelsesnivå:
Heltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Eirik Mortensen

Koordinator

E-post:
eirik.mortensen@prima-assistanse.no

Telefon:
95172996

Vi søker nå stødige og kreative mennesker som ønsker å bidra med positivt engasjement i livet til en sosial og glad jente på 16 år.

Om jenta:

Martine er bosatt på Karmøy med familien sin, men har egen leilighet i kjelleren. Hun elsker at det skjer ting rundt henne, men er ikke redd for å ta lederposisjonen i showet. En omsorgsfull jente som er veldig glad i å være sosial med venner, dra på kino, lage mat og sykkelturer, for å nevne noe. Hun er veldig god på å lage innholdsrike Tiktok videoer og har en drøm om å bli Youtube-stjerne.

 

Om stillingen: 

Du arbeider tett sammen med oss som foreldre, men må også kunne jobbe selvstendig. Martine klarer mye selv, men er avhengig av at en voksen kan være der for å veilede og vise vei gjennom alle dagens gjøremål. Hun har godt språk og vet hva hun vil.

Hun synes det er vanskelig med overganger, se konsekvens av egne handlinger og trenger oppfølgning når det kommer til kosthold og mosjon.

Vi ønsker løsnings orienterte og kreative mennesker som kan være en støtte og venn, men samtidig setter krav og grenser for å styrke selvstendigheten på vei mot voksenlivet.

Vi trenger assistenter i alle størrelser. Som BPA-assistent jobber du turnus, inkludert arbeid på dag, kveld og natt. Dette kan tilpasses hver enkelt søker og det er muligheter for å kombinere stillingen med annen jobb.

Prima Assistanse blir din arbeidsgiver, mens opplæring og oppfølging gis av oss foreldre.

 

Arbeidsoppgaver:

·        Veiledning og støtte

·        Følge på aktiviteter

·        Praktiske oppgaver i hjemmet

·        Utføre daglige rutiner og oppgaver

·        Bidra til et sunt kosthold og mosjon

·        Bidra til aktiviteter, lek og moro

Personlige egenskaper:

·        Ansvarsfull, fleksibel, trygg og selvstendig i arbeid

·        Tålmodighet

·        Raushet

·        Personlig egnethet og kjemi blir vektlagt

Kvalifikasjoner:

·        Plettfri vandel

·        Førerkort: Klasse B

·        Gode norskkunnskaper


Prima Assistanse tilbyr:

·        En meningsfylt jobb som fremmer likestilling

·        Gode arbeids- og lønnsbetingelser gjennom tariffavtale

·        Grundig opplæring og tett oppfølging av lokalkontor

·        En selvstendig jobb med varierte oppgaver.

 

 

Merk! Av hensyn til ditt personvern tar vi ikke imot søknader eller CV per e-post. Om du ønsker å bli vurdert til stillingen må du søke via rekruttering systemet vårt. Det gjør du ved å klikke "Søk her".


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen