Hei! Er du min nye assistent?

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse / Tale 13 år

Arbeidssted:
Ranheim

Ansettelsesnivå:
Deltid 20-40%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Jørgen Høyem

BPA-Koordinator

E-post:
jorgen.hoyem@primaassistanse.no

Telefon:
936 83 008

Hei, jeg heter Tale, og jeg er på jakt etter flere assistenter.

Jobben går i all hovedsak ut på å hjelpe meg med å være 13 år, og gjøre alt det 13-åringer gjør (som jeg ikke gidder å ha med foreldrene mine på!). Jeg bor i Trondheim sammen med storesøster, mamma og pappa, katten vår, Titan og hunden vår Atlas. Til høsten starter jeg i 8.klasse på Charlottenlund ungdomsskole, sammen med gode venninner / venner fra barneskolen.

Jeg sitter i rullestol hele tiden, - får ikke til å stå/gå selv, ei heller sitte uten støtte. Det er helt ok, selv om jeg helst ønsker å komme meg opp å gå.

Jeg fikk en hjerneskade da jeg ble født, som gjør at ingen av musklene mine gjør som jeg vil. Det er ingenting i veien med hodet mitt... jeg hører, forstår, tenker og husker, - men får ikke til å si noe med vanlig talespråk, eller gjøre noe viljestyrt med kroppen min. Jeg kommuniserer ved å lage bekreftende lyder for å blant annet svare på spørsmål, og når du kjenner meg godt, er kroppsspråket mitt ganske greit å tyde også.

Jeg er en sosial jente som elsker å bade, ri, sykle, danse, spille spill, se på film, shoppe, spise is, ha det gøy med snapchat, være sammen med venner og storesøsteren min… alt som 13-åringer pleier å like... Musikk og dans er noe av det beste jeg vet om. Jeg forventer at du også danser masse sammen med meg.

Jeg har mange hjelpemidler som du kommer til å få opplæring i å bruke, og det kan være litt fysisk tungt av og til å gjøre ulike aktiviteter med meg. Du bør være i god fysisk form, og villig til å ta i et tak.

Du kommer til å være veldig tett på meg og resten av familien min når du er på jobb, så du må være flink til å lese sosiale situasjoner. Du må tørre å by på deg selv, og samtidig klare å sette grenser for hvor privat det blir.

Du må være 1000% til å stole på, du må ha humor, selvinnsikt og kreativitet.

Vi er mye hjemme i huset mitt, for vi har god plass og stor hage, og bor like ved sjøen. Men av og til reiser vi på tur, - som på besøk til besteforeldre i Molde eller Oslo, eller på tur til Røros eller andre steder som er tilpasset meg og hjelpemidlene mine.

Jobben krever ingen forkunnskaper, da du vil få all opplæring du trenger. Det er personlig egnethet som er det aller viktigste. Jeg har flere andre assistenter, og dere vil stort sett alltid være 2 på jobb samtidig.

Vi har behov for minst 2 nye assistenter nå, da noen av de vi har blir ferdig utdannet og skal starte i jobb til sommeren. Vi kan tilby faste stillinger på ca 20-40 %, med mulighet for å jobbe mer. Vi vil kunne starte opplæring og jobb fra midten av mai, og har behov for assistenter i sommerferien. Vi har behov for assistenter gjennom hele året; etter skoletid, på helligdager og i alle ferier.

Dersom det er noe du lurer på, er det bare å ta kontakt.

Hilsen Tale


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen