Fotballinteressert dame søker BPA assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Fotballinteressert dame

Arbeidssted:
Trondheim

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Monica Heggen Bergh

BPA-koordinator

E-post:
monica.bergh@prima-assistanse.no

Telefon:
47257395

Jeg er ei livsglad dame på 36 år som bor i egen leilighet i Trondheim, og jeg ønsker meg en mer aktiv og sosial hverdag.

Er født med en funksjonsnedsettelse som kalles ryggmargsbrokk og sitter i rullestol, noe jeg har gjort hele livet. Derfor er jeg nå på jakt etter en assistent som kan bistå meg i min hverdag.


Litt om meg og mine hobbyer

Fotball, sang og musikk er min store lidenskap. Det er en stor fordel om assistenten deler noen av disse hobbyene og spesielt interessen for fotball, slik at vi kan dra på kamp eller konserter sammen.


Hva ønsker jeg assistent til

Trening, matlaging, opplevelser, handling, sosialt og hushold.

Utdanning og erfaring er ikke et krav, det viktigste er at vi har god kjemi.

Arbeidstid kan variere, men primært ettermiddag/kveld og noe helg. I første omgang så søker jeg etter deg som kan gå i en tilkallingskontrakt med mulighet for fast.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen