Er du min nye BPA-assistent?

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse / Mann ALS

Arbeidssted:
Heimdal

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Jørgen Høyem

BPA-Koordinator

E-post:
jorgen.hoyem@primaassistanse.no

Telefon:
936 83 008

Jeg er en ungdommelig herremann på rett over 50år som søker etter assistenter. Jeg trenger hjelp til alt døgnet rundt, da jeg har sykdommen ALS. Bor i en handicaptilpasset enebolig på Heimdal, og jeg har min datter på 16 år annenhver uke.

Arbeidsoppgaver vil være: personlig stell, matlaging, tøyninger, følge opp min datter, kjøring av handicapbil (hvis du har førerkort), kjøring av el-stol, være med på konserter/shopping/reiser, huslige gjøremål, medisinsk oppfølging etc. Nødvendig opplæring vil bli gitt, sammen med en annen assistent og på lungeavdelingen ved sykehuset.

Jeg har til enhver tid 10-11 assistenter som jeg er arbeidsleder for i en BPA ordning. Prima Assistanse er min BPA leverandør.

Du vil få 5 opplæringsvakter, og hvor høy stillingsandel du vil få avhenger av hva du ønsker og hvordan kjemien er mellom oss. I utgangspunktet ser jeg for meg 30-50%, men ønsker du mer eller mindre er dette også selvfølgelig mulig.

Jeg søker etter en dame, gjerne med førerkort, som er utadvendt, snill og omtenksom, med et ønske om å hjelpe andre. Det er ønskelig at du kan jobbe hos meg noen år, da det er mye opplæring, samt at man blir godt kjent med hverandre.

Du kan kombinere denne jobben med studier eller annen jobb, jeg tilpasser ønsker fra deg.

Dersom dette virker interessant så vil jeg gjerne høre fra deg.

Gjerne søk opp navnet mitt, Freddy Olden, for å finne ut mer om meg og min sykdom. Du kan også ta kontakt med min koordinator i Prima Assistanse, Jørgen Høyem på e-post eller telefon hvis du skulle ha spørsmål til stillingen.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen