BPA-assistenter søkes til 22 år gammel gutt i Ålesund

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
BPA-assistenter søkes til 22 år gammel gutt i Ålesund

Arbeidssted:
Ålesund

Ansettelsesnivå:
Heltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Etter avtale, så snart som mulig

Kontaktperson

Sten Even Holstad

Arbeidsleder

E-post:
steneven@mac.com

Telefon:
+4797619440

Beklager, denne stillingen utgikk den 12.08.2022.

Er du den nye drømme-assistenten min?

Vi søker etter deg som er ut etter en variert arbeidshverdag. Vi har nå ledig en 100% stilling i fast turnus, samt en nattevaktstilling i 50%. Vi leter derfor etter flere spreke assistenter som ønsker å bli en del av vårt dyktige team. Arbeidstiden vil inngå i en turnus, der det blir vakter på dagtid og kveldstid. Det vil også bli turnus i helger.

Eskil er 22 år og er en livlig og glad gutt. Han har assistansebehov til alt han foretar seg i hverdagen. Han og familien er bosatt i Ålesund, og ditt arbeidssted vil bli i hjemmet deres. Familien liker å reise og da vil det bli behov for Eskil å ha med seg assistenter. Han følger et unikt treningsopplegg etter Domanmetoden. Dette vil du få god opplæring og veiledning i. 

Jobben innebærer et meningsfylt og variert arbeid, og du vil bli en viktig del i et dyktig og engasjert team. I denne jobben er det nødvendig at du er fleksibel, effektiv og lærevillig. Viktige egenskaper er god helse, godt humør og vilje til å oppnå resultater. 

 Du må kunne snakke og forstå flytende norsk, og ha førerkort klasse B. Plettfri vandelsattest må kunne fremlegges ved ansettelse.

Oppstart: Etter avtale

Kandidater intervjues fortløpende

Vi gleder oss til å høre fra deg!


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/