BPA-assistenter søkes til ung mann i Langevåg

Stillingstittel:
BPA-assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd. Ålesund

Arbeidssted:
Langevåg

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Ida Aspehaug

BPA-koordinator

E-post:
ida.aspehaug@prima-assistanse.no

Telefon:
46443358


Er du initiativrik og kreativ, og glad i å jobbe med mennesker? Da er du kanskje den jeg ser etter.

Jeg er en sosial og hyggelig ung mann med glimt i øyet og interesse for både bil og musikk. Jeg liker godt å ta det rolig hjemme, men også å finne på sprell som for eksempel bilturer med solid lyd i anlegget. Det er bare positivt om du er oppfinnsom når vi skal finne på noe, og kjekt om du setter pris på en god fotballkamp.

Andre egenskaper jeg søker etter hos deg er fleksibilitet, selvstendighet og pålitelighet. Du kan gjerne være sporty, og aller helst ha interesse for musikk. 

For å jobbe hos meg trengs det:

·        Førerkort klasse B

·        Plettfi vandel/politiattest

·        Gode norskkunnskaper

Arbeidstid:

Turnusen inneholder dag-, kveld- og nattevakter, samt helger. Arbeidstiden kan variere noe under ferieavvikling. 

Jeg er i første omgang på utkikk etter tilkallingsvikarer, men det kan fort åpne seg opp mulighet for fast ansettelse. Skriv gjerne i søknaden din hva og hvor mye du er interessert i å jobbe.

God kjemi og personlig egnethet vektlegges, og jeg ser frem til å bli kjent med deg!

Merk søknaden med: BPA 173


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen