14 år gammel jente søker BPA-assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd. Ålesund

Arbeidssted:
Ålesund

Ansettelsesnivå:
Deltid 50%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Etter avtale

Beklager, denne stillingen utgikk den 08.08.2022.

Vi leter etter deg som er ute etter en spennende og variert jobb. En 14 år gammel jente trenger assistanse til det meste hun foretar seg i hverdagen. Hun trenger nå en engasjert BPA-assistent i ca 50% stilling i teamet sitt. I tillegg leter vi etter en tilkallingsvikar som er fleksibel og kan stille opp på kort varsel og ved ferieavvikling.

På dagtid er hun på skolen. Arbeidstiden vil være på ettermiddager etter hun er ferdig på skolen, og til hun er i seng. Noe helgejobbing vil også forekomme. Vaktene vil inngå i en turnus som deles med flere andre assistenter.

Hun trenger en forutsigbar hverdag, så det er viktig at du er pålitelig og strukturert. Hun bor sammen med mor, far og to søsken og arbeidsstedet vil være i hjemmet deres. Det er ønskelig at du har sertifikat, og du må snakke og forstå norsk godt.

Det er ikke noe formell krav til utdanning, men det er ønskelig at du har erfaring fra lignende arbeid. God opplæring vil bli gitt. På grunn av stillingens natur vil kvinnelige søkere bli foretrukket.

Gyldig politiattest må kunne fremvises ved ansettelse. Søknadsfrist 8.august 2022.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/