Er du min nye personlige assistent? Kvinne i 20-årene søker tilkallingsvikarer

Stillingstittel:
BPA Assistent

Arbeidsgiver:
BPA Vestland

Arbeidssted:
Bergen

Ansettelsesnivå:
Ekstrahjelp

Søknadsfrist:
Snarest

Kontaktperson

Josefine Willesvik

BPA-koordinator

E-post:
josefine@prima-assistanse.no

Er du min nye personlige assistent? Kvinne i 20-årene søker BPA-assistent sentralt i Bergen.

Jeg søker deg som trives med alt fra å trene, være med på aktiviteter, lage mat, turer, svømming og å holde orden på hus og hjem. Jobben som personlig assistent hos meg innebærer å assistere med praktiske gjøremål i hverdagen slik at jeg kan leve et aktivt og selvstendig liv.

Jeg søker deg som er serviceinnstilt, positiv, fleksibel og pålitelig. Du bør like nye utfordringer og kunne tilpasse deg ulike arbeidssituasjoner.

Du bør være strukturert, oppmerksom og utadvendt. Du må ha gode evner til samarbeid og kommunikasjon, og samtidig kunne jobbe selvstendig.

Arbeidsoppgavene innebærer å bistå med praktisk assistanse i og utenfor hjemmet, bl.a. ved trening, svømming, matlaging, handling, personlige gjøremål og andre praktiske oppgaver knyttet til hverdagslivet.

Jeg kan tilby en variert og lærerik jobb i et hyggelig arbeidsmiljø. Opplæring gis ved ansettelse. Jeg blir din arbeidsleder og Prima Assistanse blir din formelle arbeidsgiver. Du trenger ikke å ha erfaring fra liknende arbeid, da det viktigste er at du er motivert til å lære.

Jeg søker tilkallingsvikarer som har mulighet til å stille på kort varsel. Arbeidstid vil hovedsakelig være på ettermiddager i ukedager og i helg.

Kvalifikasjoner:

-       Ikke allergisk mot klor (p.g.a. assistanse ved svømming)

-       Førerkort klasse B

-       Kvinner oppfordres til å søke grunnet jobbens art

-       Politiattest må fremlegges før ansettelse

-       Personlig egnethet vil bli vektlagt


Arbeidssted: Bergen

Søkere innkalles til intervju fortløpende. 


Søk på denne stillingen