Jente 16 Elverum søker BPA assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Jente 16 Elverum

Arbeidssted:
Elverum

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Midlertidig stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Kelly Galloway

BPA-koordinator

E-post:
kelly@prima-assistanse.no

Telefon:
93442644

Jente 16 år søker assistent og venn


Jeg er ei jente på 16 år som søker en vennlig og trygg, ung voksen som deler mine interesser.

Jeg har en autisme diagnose som gjør at jeg trenger assistanse på flere områder i hverdagen.

Mine interesser er å holde på med data og gaming (VR-briller), slik at du bør ha noe kunnskap og interesse rundt dette. Jeg skal gå på kunst, design og arkitektur og liker å holde på med hobbyaktiviteter. Å bygge teknisk lego er spennende. Jeg liker godt å kjøre en tur og svipper gjerne innom McDonalds. Jeg har også et mål om å ta MC-lappen i nærmeste fremtid.

Da jeg har autisme trenger jeg at du klarer å være tydelig og bestemt, samtidig som du oppfattes som vennlig og trygg. Du bør ha et smil på lur og masse tålmodighet. Jeg hater å bli mast på og stresset, samtidig som du trenger å hjelpe meg til å komme i mål før jeg skal på skolen. Jeg trenger derfor deg som er tydelig og har stor tålmodighet, og som har et ønske om å jobbe sammen med meg over tid. Dette er særlig viktig da jeg bruker lang tid på å finne tillit og stole på andre.

Jeg trenger også deg som vil være sammen med meg på ettermiddagen, for å støtte meg med lekser og motivere meg til aktiviteter jeg liker. Jeg er ukomfortabel og engstelig i lag med andre og nye mennesker, og trenger derfor støtte og trygghet både sosialt og språklig dersom mange er samlet, for å klare å lese situasjoner og unngå evt. misforståelser.


Du må kunne:

Lage mat, følge opp og motivere for spising og at jeg tar tabletter.

Følge opp personlig hygiene.

Følge opp på morgenen. (Jeg bruker lang tid på å stå opp.)

Motivere for skole og følge til/fra skole og avtaler/aktivitet.

Motivere for, samt være med på aktiviteter og evt. lekser.

Ha førerkort og gjerne tilgjengelig bil, men disponerer vår så langt det lar seg gjøre.

Helst være mellom 20 og 40 år.

Ingen krav til formell kompetanse, personlig egnethet vil bli vektlagt.

Det stilles krav til politiattest.

Kun aktuelle kandidater vil bli kontaktet for intervju fortløpende.


Mamma vil være din arbeidsleder, mens Prima Assistanse vil være din arbeidsgiver.


Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsnedsettelser. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen