Blid og glad fyr på 27 år ønsker å høre noen gode historier

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Ung mann 27 år på Nesodden

Arbeidssted:
Nesoddtangen

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Vikariat

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
så raskt som mulig/etter avtale

Kontaktperson

Michelle Vinknes Åkerlund

BPA koordinator

E-post:
michelle.akerlund@prima-assistanse.no

Telefon:
91 24 90 93

Beklager, denne stillingen utgikk den 30.09.2022.


Jeg heter Christopher og er 27 år. Jeg er multihandikappet og trenger hjelp til det meste. Jeg er en blid og glad fyr som liker å rulle eller kjøre tur - liker også å lytte til musikk og være sammen med mennesker. Kanskje har du noen gode historier å fortelle meg?

Jeg har av og til epileptiske anfall, så det er fint om du har erfaring med epilepsi fra før, ellers vil du vil få god opplæring slik at du blir trygg i jobben din. Min mor og far vil også hjelpe deg med å tolke mine behov og kommunikasjon slik at vi får en god relasjon og blir sikker på hverandre.

Arbeidstid er ved behov, hovedsakelig i helgene, men også på hverdag om kvelden eller på dagtid. Dette er vi veldig fleksible på og kan avtale nærmere - vi tilpasser oss dine ønsker og evne til å være med meg.

Arbeidsoppgaver kan være assistanse til:

  • Forflytning
  • Påkledning og hygiene
  • Mating via sonde
  • Være ute på tur
  • Vær tilstede, lytte og prate med meg

Jeg søker personer som er/har følgende egenskaper:

  • Evnen til å forholde seg rolig under stress
  • Selvstendig
  • Fleksibel
  • Førerkort klasse B (ønskelig)
  • Plettfri vandel


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/