Kreativ ungdom søker assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Jente på 14 år

Arbeidssted:
Grong

Ansettelsesnivå:
Deltid 10-100%

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Anne Marit Bjerkan

BPA Koordinator

E-post:
anne.bjerkan@prima-assistanse.no

Telefon:
97502465

Jeg er ei 14 år gammel jente som søker etter en ungdommelig person som kan hjelpe meg på dagtid i ukedagene.

Jeg er glad i:

  • å tegne
  • å lage mat og bake
  • aktivitet, og trives like godt i toppen av en klatrevegg som under vann.
  • fotball
  • dyr

I tillegg må jeg innrømme at jeg bruker en god del tid på TikTok (så jeg blir veldig glad hvis du griper sjansen til å sende inn en videosnutt sammen med søknaden din). Har du «dårlig humor» er det helt innafor, for det har jeg også!

Jeg bor sammen med mamma og pappa, to småsøsken og en superherlig hund i Grong.

Jeg søker etter deg som kan bli en viktig del av livet mitt.

Jeg trenger at du:

  • er med meg på skolen
  • baker sammen med meg
  • hjelper meg med litt husarbeid
  • har førerkort, så vi kan ta noen turer sammen

Jeg trenger en del tid for meg selv i hverdagen, så da vil jeg at du bare skal være tilgjengelig for meg hjemme i huset mitt. Da kan du f.eks. strikke, lese, studere osv.

Jeg søker nå etter assistenter i 10-100 % stilling. Hvis du er student kan vi lage en turnus som er tilpasset studieplanen din.

Du trenger ingen formell kompetanse for å bli BPA-assistent, det viktigste er at vi finner tonen, og har det fint sammen. Resten vil du få opplæring i.

Assistentene vil bli ansatt hos Prima Assistanse AS, som vil ha ansvaret for bl.a. lønn, forsikringer, pensjonssparing og opplæring.

Startlønnen er på 193,46 kr/ time og med tillegg for kveld og helg.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen