Vil du være mitt reservehjul?

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse / Mann med MS Hommelvik

Arbeidssted:
Hommelvik

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
10.10.2022

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Jørgen Høyem

BPA-Koordinator

E-post:
jorgen.hoyem@primaassistanse.no

Telefon:
936 83 008

Og med reservehjul, så mener jeg egentlig assistent? (da jeg både bruker rullestol og er over snittet glad i bil og motor tenkte jeg det kunne være et artig ordspill)

Jeg er en mann på 50år, som lever med sykdommen MS. Derfor vil mine assister være en viktig del av hverdagen, slik at jeg får leve det livet jeg ønsker. Dagene hjemme hos meg er ganske rolige, og jeg liker å se på gode spenningsfilmer og serier. Jeg sluker også alt som har med biler og motorsykler å gjøre. Har både lerret og ett godt anlegg, så det skal være helt greit å se film hos meg. Jeg er også over snittet interessert i Amerikanske biler og motorsykler, og har en Amcar som jeg gjerne ønsker å få kjørt noen turer med innimellom når vær og føre tillater det.

Hvem er du?

Du jobber kanskje i en redusert stilling, og ønsker noen ekstra vakter av og til? Eller du har en full jobb, men med både kapasitet og et ønske om å bidra? Eller du er student, og tenker det er kjekt med noen ekstra kroner? Uansett grunn, har vi en ledig stilling som BPA-assistent som kanskje er midt i blinken for deg. Her er det muligheter for stilling både som fast og tilkalling.

Noen av arbeidsoppgavene vil være:

  • Partiske oppgaver i hjemmet
  • Følge til ulike timeavtaler
  • Handle på butikken
  • Tilrettelegging av mat og drikke
  • Noe bistand til personlig hygiene og helse

Ingen krav til utdanning eller erfaring, da du vil få full opplæring i alle nødvendige oppgaver og flere opplæringsvakter med trygge assistenter.

Da jeg av og til tar meg en røyk hjemme, er det greit om du ikke er sensitiv i forhold til det.


Det er positivt hvis du har sertifikat klasse B, men ikke ett krav. Søkere uten sertifikat vil også bli vurdert til stillingen.

Jeg ser etter deg som er fleksibel, i godt humør og liker å ta initiativ.

Innkomne søknader vil bli behandlet fortløpende, og har du spørsmål er det bare å ta kontakt med min BPA-Koordinator i Prima Assistanse.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen