Ung kvinne søker assistenter som vil bli med på nye reiser i livet

Stillingstittel:
Tilkalling

Arbeidsgiver:
Vestfold

Arbeidssted:
Tønsberg

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Annonsen er utløpt

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Charlotte Andersen

Arbeidsleder

E-post:
charlotteandersen92@gmail.com

Beklager, denne stillingen utløp den 04.12.2022.

Hei!

Jeg er 30 år gammel og har samboer, samt hund og katt. Sitter i elektrisk rullestol og er nyinnflyttet i Tønsberg, nærmere bestemt på Eik. Kommer opprinnelig fra Bergen.

 

Litt mer om meg:

Jeg er en glad og positiv person med mye pågangsmot. Kan også være sta og jeg vet hvordan jeg vil ha det. Før pandemien slo gjennom var jeg sosial, dro på shopping, likte å være sammen med venner, fester og tur på bryggen. Men siden covid19 og risikogruppen ikke er en god match så blir det mye tv og gaming om dagen.

 

Arbeidsoppgaver:

Kort fortalt så vil arbeidsdagen din bestå av å bistå med det jeg måtte trenge hjelp til. Arbeidsoppgavene vil variere fra dag til dag. Ingen dager vil bli lik.

Hjelp til personlig hygiene

Hjelp til forflytning

Lage mat og gjøre husarbeid

Tur med hunden, handle og bilkjøring

 

Hva er det jeg ser etter?

Deg som er blid, omgjengelig, effektiv, pliktoppfyllende og glad i dyr. Ser helst at du er minimum 23 år gammel grunnet forsikringen på bilen min. Tilpasningsdyktighet og fleksibilitet setter jeg også høyt, ettersom ingen dag nødvendigvis er lik. Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig. Førerkort klasse B for manuelt gir er ett krav. Da du som assistent vil måtte kjøre meg der jeg skal. Er også avhengig av å bruke egen bil da den er spesialtilpasset til meg og mitt behov.

Du må kunne ta minimum 7 timers vakter på 2 faste ukedager, med variasjon dag og kveld. Med tilegg fast hver 3 helg (fredag, lørdag, søndag med dag og kveld).

Du må ha plettfri vandel (politiattest kreves ved ansettelse)

Høres dette ut som deg? Da håper jeg at nettopp DU søker, enten som fast assistent eller tilkallingsvikar.

I søknaden er det viktig at du opplyser oss om hvor fleksibel du er. Skriv gjerne litt om din tilgjengelighet og kapasitet i søknaden. Hvilke dager kan du jobbe og når på døgnet passer det best (dag, ettermiddag eller kveld). Menn oppfordres til å søke.

Flere av våre kunder klarer mange ting selv, men må ha assistenter til å være deres forlengede armer og ben i enkelte situasjoner.