Sprelsk jente søker sprelsk assistent

Stillingstittel:
BPA assistent - Elverum

Arbeidsgiver:
Sprelsk jente søker sprelsk assistent

Arbeidssted:
Elverum

Ansettelsesnivå:
Deltid 60 %

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Elisabeth Lillegrend

BPA-Koordinator

E-post:
elisabeth@prima-assistanse.no

Jente 15 år søker etter flere assistenter

Jeg er ei jente på 15 år som trenger assistanse i hverdagen min. Jeg har nedsatt syn, noe som gjør at jeg trenger noen som kan synstolke og veilede meg i alle livets situasjoner.

Jeg er ei aktiv jente som liker å finne på ting. Jeg er på skolen 3 dager i uka, og har med egne assistenter der. I tillegg elsker jeg å være på farten som andre tenåringer. Ingen arbeidsdag vil bli lik. Mine interesser er Elverum håndball, lese bøker, være på ulike sosiale medier og shopping. Liker også å se på serier og synger gjerne selv om jeg ikke går på noen organisert sang nå.


Arbeidsoppgaver:

- assistere på skolen

- assistere med skolearbeid

- personlig hygiene

- synstolke når vi er ute

- være med å lage mat

- delta i de aktivitetene jeg har lyst til

- kjøre meg til ulike aktiviteter.


DU må være

- en blid og utadvendt jente som tar initiativ, samtidig som du må kunne roe ned

- ha god sans for humor og kunne tøyse og le.

- kvinne pga arbeidets art

- ha førerkort

- kunne skrive og snakke flytende norsk


Jeg søker nå etter flere assistenter som vil bli kjent med meg. Kjemi vil være helt avgjørende for at samarbeidet vårt skal fungere.

Arbeidstid vil være på dagtid (skoletid), ettermiddager og helger + ferier.

Mamma vil være arbeidsleder, men du vil tilbringe nesten all tid med meg.


Vil du være med og gjøre hverdagen min bedre? Send inn søknad og fortell om deg selv og hvilke interesser vi har til felles.

Kun aktuelle søkere vil bli kontaktet for intervju.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen