Aktiv og leken assistent søkes til gutt 13 år

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Blid og aktiv gutt på 13 år søker BPA

Arbeidssted:
Manstad

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utløpt

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Celina Sjøberg

BPA-Koordinator

E-post:
celina.sjoberg@prima-assistanse.no

Telefon:
46801108

Beklager, denne stillingen utløp den 30.11.2022.


Jeg er en blid og aktiv gutt på snart 13 år som bor med familien min på Manstad.

Jeg har en bror på 9,5 år, to katter og en stor hund. Du bør være trygg på dyr og ikke være allergisk.

Jeg er glad i å bade i basseng, hoppe på trampolina, gå på tur, kaste frisbee og tegne. Jeg går på turn hver tirsdag. Jeg håper du også liker å være i aktivitet og være med på leken. Du må gjerne komme med innspill til ting vi kan gjøre sammen. 

Jeg har epilepsi med daglige anfall, noen autistiske trekk og lettere psykisk utviklingshemming. Derfor trenger jeg tilsyn og av og til hvile. Jeg trenger noe hjelp med påkledning, måltider og eventuelle andre daglige gjøremål. Jeg trenger også noe veiledning løpet av dagen. Jeg vil i hovedsak ha behov for BPA etter skoletid, i skolens ferier, på turn og innimellom i helgene.

 

Personlige egenskaper:

- Være leken og ha humor

- Tålmodig

- Løsningsorientert og fleksibel

- Gode norskkunnskaper

- Fri for allergier (dyr)

- Blid og positiv

- En fordel med førerkort

Politiattest er påkrevd. Opplæring vil bli gitt


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/