Sosial, reiselysten og språkkyndig kvinne på Østensjø søker assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Blind dame på Østensjø

Arbeidssted:
Oslo

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utløpt

Ønsket oppstart
Snarest, etter avtale

Kontaktperson

Fowzia Hassan

BPA-koordinator

E-post:
fowzia@prima-assistanse.no

Beklager, denne stillingen utløp den 30.11.2022.

Jeg er en kvinne på i overkant av 50 år. Jeg er blind, bor i egen leilighet med to katter. Jeg er interessert i musikk (R&B, hiphop, pop, indie, disco). Jeg er veldig interessert i språk og dialekter. Jeg er en bokorm. Jeg er veldig glad i å reise, særlig på storbyferier.

Jeg er en følsom og konfliktsky sjel, med masse godt humør. Jeg føler at jeg lever når jeg kan tilbringe tid sammen med personer som jeg kan stole på. Jeg bryr meg (kanskje for mye?) om andre mennesker.


Arbeidsoppgaver:

Jeg trenger deg som mine øyne. Det betyr at du må være både flink til, og interessert i, å beskrive stemninger og situasjoner. Dette må du kunne gjøre på enten norsk, svensk, dansk, tysk eller engelsk.

I tillegg trenger jeg selvfølgelig hjelp til praktiske ting, som rengjøring, følge til legebesøk, handling, gå på tur, kino (faktisk!), foredrag, konserter og mye mer. Også her må jeg få hjelp av øynene dine. F.eks. må du si fra dersom en lyspære har gått hjemme, at jeg har en flekk på genseren, eller at en av kattene har kastet opp på gulvet.


Om deg:

Du er tålmodig (av og til sprekker planen, og jeg jobber ikke best under press!); du er rolig og avbalansert (hjemme hos meg hever vi ikke stemmen); du er pålitelig (avtaler holdes); du er observant og god til å kommunisere (dine synsinntrykk blir mine); du er fleksibel (planen sprakk, og av og til må ting skje på kort varsel); du har god ordenssans (du må hjelpe meg til å holde orden), du er ærlig (ikke utnytt at jeg ikke ser); du er jordnær og nøktern (alternativt livssyn eller alternativ terapi er ikke noe for deg).


Du er kvinne, og du røyker ikke. Du har plettfri vandel (politiattest vil bli krevd).


Arbeidstid:

I hovedsak ettermiddag/kveld, men også noe på dagtid.


Prima kan tilby:

· En meningsfull jobb

· God opplæring

· Egen kontaktperson i Prima

· Ansattfordeler

· Lønn etter tariff


Synes du dette høres interessant ut? Ikke nøl med å søke allerede i dag! Vi kaller inn aktuelle kandidater til intervju fortløpende.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/