26 år gammal kvinne søkjer deg som vil bidra til meistring og ein kjekk kvardag

Stillingstittel:
BPA-assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd. Ålesund, 165

Arbeidssted:
Valldal

Ansettelsesnivå:
Deltid ca. 40%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
09.12.2022

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Ida Aspehaug

BPA-koordinator

E-post:
ida.aspehaug@prima-assistanse.no

Telefon:
46443358

Eg er ei livsglad jente på 26 år som bur i vakre Valldal, med behov for litt ekstra hjelp i kvardagen for å kunne leve eit liv i fridom.

Ukentleg deltek eg i ei teatergruppe på Vestnes, hvor eg gjer noko av det eg likar aller best: å syngje og opptre. Som assistent vil du blant anna vere med i utvelging av kostyme, bistå ved kostymeskift og memorering av replikkar. Ellers likar eg å bade, og drar gjerne på turar eller kino. I tillegg prioriterar eg mykje tid til hunden min, så det er et must at du også er glad i hunder.

Er du den rette assistenten for meg?

Ditt arbeid blir å følgje meg dit eg skal, anten det er til arbeid, på aktivitetar, eller i heimen. Du legg tilrette for at eg meistrer daglegdagse oppgåver og hjelper meg å passe tida. 

Eg treng at du er serviceinnstilt, strukturert og ser gleden i å hjelpe andre. I tillegg ønskjer eg at du er fleksibel og tar initiativ.


Har du slike eigenskapar, er det fint om du likar:

·      Reinhald

·      Matlaging

·      Å følgje til aktivitetar

·      Å være med når eg skal trene 

·      Å ta initiativ til turar og aktivitetar


Du blir på sett og vis en vegleiar for meg, sidan eg meistrar mange oppgåver til eit visst punkt.


Arbeidstida kan vere kvardag eller helg, dagtid eller kveldstid.

No er eg på utkikk etter ein assistent som kan jobbe omlag 40%, samt ta vakter ved høve.


Sidan ein del av arbeidet inneber kjøyring, må du ha førarkort klasse B, samt moglegheit til å disponere eigen bil. Du treng plettfri politiattest for å jobbe hos meg, samt at du snakkar og forstår norsk. Høyrast dette interessant ut, synes eg du skal søkje stillinga.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen