Har du lyst på en spennende og meningsfylt jobb?

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Telemark

Arbeidssted:
Skien

Ansettelsesnivå:
Deltid 7,51%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
14.12.2022

Ønsket oppstart
21.01.2023

Kontaktperson

Kjetil Sigurdsen

BPA-koordinator

E-post:
kjetil.sigurdsen@prima-assistanse.no

Telefon:
98691173

Hvem er jeg?

Jeg er en blid og aktiv gutt på 27 år som liker musikk, bil, fotball og å trene. Har en liten hund på 5 år (Cockapoo). Jeg er lam og sitter i rullestol.

Hva vil jobben som personlig assistent hos meg bety?

Jobben går ut på det å hjelpe meg med praktisk bistand hjemme og på jobb. Trenger bistand til trening, være med på byen/konserter, personlig hygiene, lage mat, vaske bil og hjelpe til på reise både innenlands og utenlands. Alle reisekostnader dekkes selvfølgelig. Trenger også litt hjelp til enkle ting når jeg er på jobb. Mer info vil bli gitt under et intervju.

Hva er det jeg ser etter?

Ser etter deg som er:

  • Ikke er redd for å prøve nye ting
  • Liker å gjøre ting ordentlig
  • Er fleksibel
  • Initiativ taker
  • Blid
  • Takler å jobbe tett på mennesker
  • Er villig til å yte det lille ekstra.

Du må ha lappen klasse B.

Stillingen er fast hver tredje helg, men man fungerer også som tilkallingsassistent/vikar ved behov utenom.

Gode lønnsbetingelser etter tariff. Kveldstillegg, helligdagstillegg og helgetillegg følger med.

Trenger ingen spesiell utdanning eller tidligere erfaring da det vil bli gitt god opplæring.BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen