Mann i 50 åra søker assistanse ved kystperle

Stillingstittel:
BPA Assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse / Aktiv friluftsmann

Arbeidssted:
Kalvåg

Ansettelsesnivå:
Ekstrahjelp

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale.

Kontaktperson

Ann Kristin Berge

BPA-koordinator

E-post:
anne@primaassistanse.no

Telefon:
+4799152510

Jeg er en mann på 50 år som bor i Kalvåg, Norges kystperle, og har nå behov for BPA-assistent. Tidligere har jeg vært en aktiv friluftsmann, men på grunn av en muskelsykdom så har det den siste tiden blitt mer mimring om fjelltopper enn å fysisk kunne bestige dem. Det er allikevel viktig for meg å holde meg i form og garasjen min har nå blitt treningsrom/øvelsesrom.

Jeg er også glad i å reise og tar gjerne med meg assistenter på både dagsturer, helgeturer eller reiser til utlandet.

Som tidligere tømrer vet jeg at det er veldig viktig med god HMS. Hjemmet mitt er godt tilrettelagt slik at arbeidsoppgavene skal være lette å utføre. 

Jeg søker nå tilkallingsvikar med mulighet for fast ansettelse. 

Vaktene i turnus vil være dag, kveld og helg. Så denne jobben kan være perfekt å kombinere med annet arbeid for en ekstra inntekt.

Arbeidsoppgaver: 

  • Assistanse ved trening, forflytning og stillingsforandringer
  • Assistanse til å stå opp og komme meg i seng
  • Assistanse til praktiske gjøremål
  • Assistanse på dagsturer, helgeturer og utenlandsturer

 Kvalifikasjoner jeg ønsker: 

  • Tålmodig og fleksibel 
  • Praktisk anlagt og byr på deg selv 
  • Jobbe selvstendig og ha gode samarbeidsevner
  • Førerkort klasse B. 
  • Politiattest kreves

Det er ikke krav til formell utdanning og du vil få god opplæring. Det er derfor ingen problem om du ikke har erfaring fra lignende arbeid.

Søknadsfrist: så snart som mulig.

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Søk på denne stillingen