Volt Mitt i City söker Säljare

Säljare (Deltid 21)

Tillsvidare anställning

Volt Mitt i City

Hos oss på VOLT får du möjligheten till att bli en del av branschens mest trendmedvetna kedja. Vi gör vårt yttersta för att ge våra kunder världens bästa service och vi jobbar tillsammans för att nå vår vision om att vara den naturliga destinationen för herrmode. Här är din passion, inställning och kunskap essentiell.

Dina drivkrafter och egenskaper

  • Att alltid finnas där för kunden. För att uppnå detta är du utåtriktad och gillar social kontakt. Du är effektiv, målmedveten och precis som vi, drivs av försäljning.
  • Att du är modeintresserad ser vi som en självklarhet.

Vårt erbjudande till dig.

  • En omväxlande och rolig vardag med härliga kollegor.
  • Vi är övertygade om att vi gör varandra bättre och ser mycket positivt på ansvar och interna karriärvägar.
  • Vi är en seriös spelare på arbetsmarknaden som är kollektivavtalsanslutna och har arbetsvillkor och förmåner därefter samt förmånlig personalrabatt.

Vi jobbar alltid som ett team; vi jobbar tillsammans, vinner tillsammans och firar tillsammans!Vi ser fram emot att höra ifrån dig som vill uppleva detta tillsammans med oss.


Önskad start

2019-09-01

Sök tjänsten

Det är enkelt att söka. Du kommer att få en länk till ett frågeformulär där du får ssvara på några frågor och får möjlighet att presentera dig med video. Allt detta kan göras på mobil och du slipper att ladda upp dokument. Tveka inte, sök nu!