Myymäläpäällikkö Volt Valkea

Myymäläpäällikkö (Kokoaikainen)

Sijaisuus

Volt Valkea

Meillä Voltilla pääset työskentelemään Skandinavian mielenkiintoisimmassa miestenvaateketjussa. Etsimme myymäläpäällikköä, joka haluaa yhdessä tiiminsä kanssa luoda uniikin ostokokemuksen asiakkaillemme.

Sinun vahvuutesi ja osaamisesi:

  • Me Voltilla teemme parhaamme tarjotaksemme asiakkaillemme maailman parasta palvelua. Teemme yhdessä töitä tavoitteemme ja visiomme eteen ollaksemme luonteva valinta asiakkaillemme miesten muodin saralla. Tässä sinun asenteesi, innokkuutesi sekä tietotaitosi ovat meille äärimmäisen tärkeitä.
  • Myymäläpäällikköjemme ja myyjiemme ensisijainen tehtävä on olla asiakkaitamme varten. Kuuntelet, autat, jaat tietoa, innostat ja varmistat myynnin. Siksi odotamme sinulta ulospäinsuuntautuneisuutta ja sosiaalisuutta.
  • Me Voltilla rakastamme hyvää liiketoimintaa. Siksi etsimme sinua, joka olet tehokas ja määrätietoinen siinä mitä teet ja toimintaasi ohjaa myynti, kuten meitäkin.
  • Haluat kehittää muita ja ymmärrät miten hyvä esimies ja roolimalli toimii.

Me tarjoamme sinulle:

  • Vaihtelevia työtehtäviä nopeatempoisessa työympäristössä, jossa ensisijainen työtehtäväsi on luoda ensiluokkainen ja onnistunut asiakaspalvelukokemus.
  • Olemme vakuuttuneita siitä, että saavutamme parhaat tulokset ja voimme auttaa toisiamme kehittymään, kun jaamme tietoa ja kokemuksia toisillemme. Tästä syystä suhtaudumme positiivisesti työntekijöidemme haluun kehittyä työssään ja haluun edetä urallaan yrityksemme sisällä, ja tässä me haluamme myös tukea työntekijöitämme.
  • Meille tiimi on tärkeä, ja kun onnistumme, juhlimme sitä yhdessä. Meille on tärkeää, että työkulttuurimme on vahva ja työympäristömme viihtyisä.
  • Haluamme seurata trendejämme ja loistavat henkilöstöedut mahdollistavat tämän myös sinulle.

Älä odota, vaan rekisteröi hakemuksesi jo tänään. Otamme hakemuksia vastaan ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta ja haastattelemme tehtävään hakeneita mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian lisää.


Toivottu aloitusajankohta

1.10.2019 tai sopimuksen mukaan

Hae tätä tehtävää

Tämän tehtävän hakeminen on helppoa. Saat linkin kyselylomakkeeseen, jossa voit vastata muutamiin kysymyksiin ja voit myös esittäytyä videon avulla. Voit tehdä tämän kaiken puhelimellasi, eikä sinun tarvitse ladata erikseen dokumentteja. Älä epäröi, vaan hae nyt!