Ønsker du en deltidsjobb? Jente (18) søker BPA-assistent

BPA-assistent

BPA Vestland

Har du lyst på en annerledes og morsom jobb hvor arbeidsdagen gjenspeiler hverdagen min?

Jeg er en sosial, positiv og imøtekommende jente. Mine interesser er blant annet el-innebandy, bowling, musikk og konserter, serier og film, matlaging og reising. Jeg søker etter assistenter i følgende stillinger:

1. Fast 10% stilling på morgen

2. Tilkallingsvikar

Å være assistent for meg handler om å være mine armer og ben, hjelpe med daglige gjøremål og personlig hygiene, skape mulighet for at jeg kan leve et liv med venner og delta på fritidsaktiviteter.

Assistentene vil følge meg der jeg er, blant annet i hjemmet, hente på skolen, møte venner og familie, dra på aktiviteter og på reiser. For meg er det viktig at du ser muligheter og ikke utfordringer. Den faste stillingen har fast arbeidstid 1.5 time på morgen, tre dager i uken. Klokkeslett for vaktene vil variere mellom klokken 07.00 og 09.00. Stilling som tilkallingsassistent kan innebære arbeid både morgen, ettermiddag og helg.

Å være tålmodig og serviceinnstilt er en viktig del av jobben. Du må være utadvendt, pålitelig og spontan, samt i god fysisk form da stillingen innebærer noe løft og forflytning. Fleksibilitet setter jeg også høyt, ettersom ingen dag nødvendigvis er lik, samt at arbeidstiden hos meg kan variere. Du må også ha førerkort klasse B. Det er ønskelig at du disponerer egen bil, men dette er ikke et krav.

Varierte dager med meg vil gi deg mye læring, nye opplevelser og latter. Arbeidet gjøres med et godt samarbeid med meg og god opplæring. Politiattest må foreligge innen oppstart.

Vi tilbyr:

  • Opplæring og faglig veiledning
  • Lønn kr 183,- per time + tillegg kveld, natt og helg.

Om dette høres interessant ut så ønsker jeg gjerne å høre fra deg. Ser frem til å lese din søknad og cv.

Oppgi i søknaden hvilken stilling du søker på. 


Ønsket oppstart

Etter avtale

Kontaktperson

Mette J. Helland
BPA-koordinator
E-post: mette.helland@prima-assistanse.no
Telefon: 94814707

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!