Aktiv og glad jente på 21 år søker bpa assistenter

Beklager, denne stillingen utgikk den 22.09.2020.

Jeg er en glad og entusiastisk jente på 21 år som har utviklingshemning.

Jeg søker nå etter assistenter som kan assistere meg på morgen før jeg drar på jobb, på ettermiddager/kveld når jeg er tilbake fra jobb, samt hvilende nattevakt. Jeg søker både etter assistenter som kan jobbe fast i ulike % stillinger som kan tilpasses etter behov, tilkallingsvikarer og til helger.

Jeg bor i egen leilighet i et privat sameie. Jeg har nettopp startet i et tilrettelagt arbeid på dagtid.

Jeg er ei aktiv jente som liker å gå tur, for eksempel i helgene eller fridager. I ukedagene deltar jeg på organisert, tilrettelagt idrett som ballspill og friidrett. Når jeg skal slappe litt av mellom aktivitetene bruker jeg å lese nyheter og lytte til musikk. Jeg er pratsom, glad og positiv, og har mye humor. Jeg liker å være sammen med andre mennesker, og oppleves som sosial. Jeg er opptatt av å mestre ting selv, så jeg blir veldig glad og stolt når jeg lærer meg nye ting.

Det jeg trenger hjelp til er:

-         å organisere hverdagen min

-         systematisk opplæring til de daglige gjøremål i min leilighet

-         planlegging, innkjøp og tilberedning av måltider

-         personlig hygiene

-         veiledning og bistand ved husarbeid

-         følge til mine fritidsaktiviteter


For meg er det viktig at du er trygg på deg selv, har godt humør og at du er ryddig og strukturert. Det er også viktig for meg at du er pålitelig og stabil. Om du er sporty og liker å være ute så er det bare en fordel. Jeg tror du vil bli glad av å være sammen med meg.

På grunn av arbeidets karakter oppfordres kvinner til å søke og det er viktig at du kan snakke norsk. Ved ansettelse må du framvise politiattest med fri vandel.

Det kreves ingen faglig bakgrunn og ansettelse vil gjøres på grunnlag av personlig egenhet. Du vil få assistentkurs og god opplæring og oppfølging i arbeidet. 

Hvis du synes dette høres spennende så vil jeg gjerne høre fra deg.


Ønsket oppstart

Omgående