Erfaring med ALS? Gode assistenter søkes

Beklager, denne stillingen utgikk den 22.10.2020.

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Jeg er en livsglad mann på 44 år som bor i Vestby med kone og 2 barn. Jeg har sykdommen ALS, bruker rullestol og respirator. Jeg kan tilby en jobb som er variert, hyggelig og utfordrende. Du blir en del av mitt dyktige team av assistenter, som jobber i turnus dag, kveld, natt og helg. Arbeidssted er vårt hyggelige, landlige hjem og du kommer tett på vårt familieliv.

Det er noen ulike stillinger ledige, fra 30% til 70%, både faste og vikariat. I tillegg er det ønskelig med tilkallingsvikarer.

Jeg trenger assistanse til mange ulike gjøremål: Personlig hygiene, bruk av respirator, hostemaskin og trachealsug - i tillegg til å være pappa for barna mine

Opplæring vil bli gitt, og plettfri vandelsattest er et krav.Ønsket oppstart

Etter avtale