Glad og positiv mann på 52 år søker BPA assistent

BPA assistent

Glad og positiv mann på 52 år

Jeg er en glad og positiv mann på 52 år som trenger ekstra assistanse for å mestre hverdagen så godt som mulig.

Jeg liker å være ute å gå turer de dagene jeg har overskudd til det. Og det ville vært et fint mål for meg å kunne få mulighet til å bevege meg i basseng.

Jeg har i mange år slitt med ME og det har blant annet resultert i at jeg er sensitiv for både lys, lyd og lukt. Det vil derfor være viktig for meg at du har forståelse for hva ME innebærer og at du er en rolig person som kan synes det er greit at det noen ganger kan være stille. Jeg trenger mye tid for å få kroppen i gang, spesielt på morgenen.

Noe av det jeg trenger assistanse til er

-         Handling

-         Daglige gjøremål i leiligheten

-         Noe personlig stell

-         Assistere ved besøk til lege, ortopedisk verksted etc

Det vil være viktig for meg at du er en rolig person som jeg lett kan føle meg trygg sammen med, og du må være stabil og pålitelig.

Du trenger ingen helsefaglig bakgrunn da opplæring vil bli gitt. Du vil også få assistentkurs og andre kurs som gjør at du skal føle deg trygg i rollen som assistent.

På grunn av arbeidets art så oppfordres voksne menn til å søke.

Jeg trenger en fast på 50% stilling og to tilkallingsvikarer. Arbeidstiden vil i hovedsak være på ettermiddager og formiddag/ettermiddag noen helger.


Ved ansettelse må du fremvise politiattest og fri vandel.

Synes du dette kunne være en interessant jobb så vil jeg gjerne høre fra deg.


Ansettelsesdato: Omgående


Ønsket oppstart

Omgående

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!