Aktiv og glad jente på 21 år søker vernepleier

Beklager, denne stillingen utgikk den 06.10.2020.

Jeg er en glad og entusiastisk jente på 21 år som har utviklingshemning.

Jeg er aktiv, pratsom, glad og positiv, og har mye humor. Jeg liker å være sammen med andre mennesker, og oppleves som sosial. Jeg er opptatt av å mestre ting selv, så jeg blir veldig glad og stolt når jeg lærer meg nye ting.

Jeg er ung og har utviklingspotensial, og til veien videre trenger jeg faglig assistanse.

Jeg søker derfor etter deg som fagperson med vernepleierfaglig kompetanse i 50% stilling, som kan ha ansvar for et målrettet miljøterapeutisk arbeid i min hverdag.

Dette arbeidet skal gjøres i samsvar med en habiliteringsplan som skal utarbeides av meg selv, mine pårørende, som kjenner meg godt, og deg. Habiliteringsplanen skal lages med utgangspunkt i en bistandsvurdering utarbeidet av Habiliteringen.

Jeg bor i egen leilighet i et privat sameie. Jeg har nettopp startet i et tilrettelagt arbeid på dagtid.

Jeg mottar assistanse på morgen før jeg drar på jobb, på ettermiddager/kveld når jeg er tilbake fra jobb, samt hvilende nattevakt.


Det jeg trenger opplæring i er:

-        dagliglivets ferdigheter

-         kommunikasjon

-        sosiale ferdigheter (som likevel er min sterkeste side)


For meg er det viktig at du er ryddig og strukturert, er trygg på deg selv, og har godt humør. På grunn av arbeidets karakter oppfordres kvinner til å søke og det er viktig at du kan snakke norsk. Ved ansettelse må du framvise politiattest med fri vandel.

Det kreves fagbakgrunn med kompetanse som vernepleier og ansettelse vil gjøres på grunnlag av personlig egenhet. Du vil få god opplæring og oppfølging i arbeidet.


Hvis du synes dette høres spennende ut, så vil jeg gjerne høre fra deg.


Ansettelsesdato: omgående


Ønsket oppstart

Omgående