4-åring på Hamar søker BPA-assistent

BPA-assistent

4-åring på Hamar søker assistent

Hei!

Jeg er en liten blid gutt på 4 år som er på jakt etter en superassistent som kan følge meg hjemme og litt ute på aktiviteter noen timer i uken. Stillingen vil i første omgang være en tilkallingstilling, med mulighet for fast stilling etter hvert.

Jeg er født med et sjeldent syndrom, som gjør at jeg har litt vanskeligheter med å snakke, men øver meg hver eneste dag og bruker litt tegn til tale og symboler som supplerende kommunikasjon. Det er ingen krav til at du kan tegn til tale fra før, men du må være villig til å sette deg litt inn i de aller viktigste ordene da dette er viktig for at jeg blir forstått og kan utvikle talespråket mitt. Jeg har ingen medisinske utfordringer og god motorikk, så du bør klare å holde tritt med meg når vi er ute blant folk.  

Jeg er stort sett alltid blid og glad, og lett å bli glad i selv om jeg også har sterke meninger som kan gi litt utfordrende adferd innimellom.

På dagtid er jeg i barnehagen, men på ettermiddager, innimellom passiv natt og noen helger trenger jeg hjelp til litt mer enn det en 4 åring pleier og jeg søker derfor etter en person som kan bistå meg og avlaste mamma. Det kan hende jeg også ber deg om å bli med på reise en gang iblant sammen med familien min.

Jobben passer fint som en jobb ved siden av studier eller annen jobb.


Arbeidsoppgaver:

​Være en ekstra omsorgsperson

Hente i barnehage (ligger rett ved der jeg bor)

Hjelp med kveldsstell og legging

Noe husarbeid

Avlaste mamma


Kvalifikasjoner:​

Gode norsk kunnskaper

Førerkort klasse B

Må framvise politiattest (maks tre mnd gammel)

Fint om du har erfaring med lignende arbeid, men ikke et krav

Gjerne kunne tegn til tale, ikke noe krav


Personlige egenskaper:

Glad i barn

Rolig, men inkluderende

Pålitelig og presis

Initiativrik

Du må ikke være allergisk for hund og katt


Vi kan tilby:

​Opplæring

Relevante kurs

Oppfølging av BPA leverandør

Spennende jobb 

Godt og trivelig arbeidsmiljø

Frihet og ansvar

Konkurasedyktig lønn

 

Mamma vil være min arbeidsleder og du vil bli ansatt i Prima Assistanse. Ved eventuelle spørsmål, kontakt mamma på telefon 95201535.

Merk! Av hensyn til ditt personvern tar vi ikke i mot søknader eller CV per e-post. Om du ønsker å bli vurdert til stillingen må du søke via rekrutterings-systemet vårt. Det gjør du ved å klikke "Søk her".

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Ønsket oppstart

Etter avtale

Kontaktperson

Mette Svee
Avdelingsleder
E-post: mette@primaassistanse.no
Telefon: 95201535

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!