Familie med 3 barn i barneskolealder søker BPA assistent

BPA assistent

Familie med 3 barn i barneskolealder

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

Hva er BPA?

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse. BPA er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at vedkommende kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Familie med 3 barn i barneskolealder søker BPA assistent


Vi er en familie med 3 barn i barneskolealder, som søker etter en BPA-assistent som kan jobbe fast 6-8 timer i uken og en som kan jobbe som tilkallingsvikar.

Vi som barn trenger deg til å hjelpe oss i hverdagen og hovedarbeidsoppgavene dine vil være å:


1.     Assistere oss på våre fritidsaktiviteter. Vi er med på fotball, skikarusell, riding og svømming.

2.     Assistere oss i hjemmet, med for eksempel lekselesing, sykling og musikk- og mobilitetstrening.

3.     Gi oss ekstra voksenstøtte når vi skal være ute på tur i naturen eller når vi skal delta på barnearrangementer i byen.

4.     Vaske i huset en gang i uken.


Vi ønsker å ha en positiv, initiativrik og fleksibel person, som er glad i barn. En av oss er blind, og jeg trenger at du som voksen kan beskriver omgivelsene for meg slik at jeg kan danne meg mitt bilde på hvordan verden ser ut. Det vil derfor være viktig at du snakker tydelig og er god i norsk.

Arbeidstiden din vil normalt være på ettermiddagstid og i helgene sammen med oss barn, også vil husvaskdelen være på dagtid. Dette kan fint kombineres med at du vasker før vi kommer hjem også bruker vi tid sammen etterpå.

Hvis du har hund så vil vi bare si at vi elsker dyr. Du kan helt fint ta hunden din med til oss. Da kan vi kose, leke og gå turer sammen med både deg og hunden din. 

Ved ansettelse så må du framvise politiattest med fri vandel.

Det er ikke krav til helsefaglig bakgrunn, men du må ha førerkort klasse B og erfaring med barn eller synshemmede vil være et pluss.

Ansettelse vil gjøres på grunnlag av personlig egenhet. Du som assistent vil få god opplæring og assistentkurs slik at du skal føle deg trygg i rollen som assistent. 


Hvis du synes dette høres spennende ut så vil vi gjerne høre fra deg 😊


Søknadsfrist: omgående


Ønsket oppstart

Omgående

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!