Glad og energisk gutt på 4 år søker BPA assistent

BPA assistent

Vil du være min superhelt?

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

Hva er BPA?

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse. BPA er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at vedkommende kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.


Vil du være min superhelt?


Jeg er en glad og energisk gutt på 4 år som har en moderat til alvorlig synssvekkelse. I tillegg har jeg hjertefeil og ernæringsutfordringer som gjør at jeg trenger ekstra assistanse for at hverdagen min skal bli så bra som mulig.

Jeg elsker å være ute og jeg er glad i å være på tur. Jeg er glad i å finne på ting og jeg liker å ha det gøy. Det som kan være utfordringen min er at jeg ikke helt kjenner mine begrensninger og da trenger jeg en voksen som kan hjelpe meg med å forstå når jeg trenger litt mer ro slik at jeg ikke blir så sliten. Jeg er lidenskapelig opptatt av kjøretøy så det ville vært en fordel om du også liker det og kan være litt leken sammen med meg. Det vil også være viktig for meg at du er pålitelig, omsorgsfull og en trygg og rolig voksen.

Nå trenger jeg 1-2 tilkallingsvikarer som kan være fleksible og som kan stille opp ved sykdom. Arbeidstiden vil være ettermiddager og kvelder, noen helger, når det er helligdager og kanskje på noen reiser.

Dine arbeidsoppgaver vil være variert, alt fra

-         Hente/bringe meg til barnehagen

-         Gå turer og være ute sammen med meg

-         Trening. Kan for eksempel være

o  øvelser jeg har fått fra min logoped.

o  Trening med hvit stokk slik at jeg vet hvor jeg kan bevege meg.

o  På selvstendighet. Jeg trenger hjelp til det aller meste i hverdagen og når jeg blir større så ønsker jeg å klare meg selv. Og da er det viktig at du kan hjelpe meg med det.

o  Spisetrening som er en viktig del av min hverdag.

o  Synstolking. Jeg er veldig nysgjerrig i alt som skjer rundt meg og hører jeg lyder så vil jeg vite hva det er slik at jeg på min måte kan danne meg et bilde på verden rundt meg.

-         Lek og moro i hverdagen

-         Gi meg medisiner.

-         Assistere meg når jeg skal spise. Jeg spiser selv, men det er ikke alltid jeg klarer å spise, og for at jeg skal få nok næring og veske så må jeg i noen perioder supplere med sondemat.

-         Lett husarbeid.

-         Vanlig stell som bleieskift, bading, påkledning etc

-         Oppfølging. Det utarbeides planer rundt meg både fra barnehagen, kommunen, fysio- og ergoterapeut, og det kan være at du må delta på møter slik at du kan være delaktig i de planene som blir utarbeidet og som skal gjennomføres.


Du som assistent vil få god opplæring slik at du skal føle deg så trygg som mulig i din jobb. 

Iom at mamma bruker sin bil i jobben sin så må du ha førerkort klasse B samt disponere egen bil. Du vil selvsagt få kjøregodtgjørelse for det.

Du som skal jobbe hos meg må kunne snakke godt norsk siden jeg, ift min alder er språklig forsinket og vil trenge mye trening og tålmodighet fra deg. 


Ansettelse vil gjøres på grunnlag av personlig egenhet.

Det er ikke krav til helsefaglig bakgrunn og ved ansettelse må du framvise politiattest med fri vandel.


Hvis du synes dette høres spennende ut så vil vi gjerne høre fra deg 😊


Søknadsfrist: omgående


Ønsket oppstart

Omgående

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!